Altın Küre'de Jennifer Aniston ile Angelina Jolie karşılaşması

Altın Küre Ödülleri'nde 'Ezeli düşmanlar' olarak nitelendirilen Brad Pitt'in eski eşleri Jennifer Aniston ile Angelina Jolie aynı karede bir araya geldi. Aniston sahneye çıktığında, aynı masada bulunduğu Jolie'yi bakışlarıyla süzen Dakota Johnson'ın o anları ise dikkat çekti.

Giriş Tarihi: 10.01.2018 15:31 Güncelleme Tarihi: 11.01.2018 16:39

Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu ancak gecede yaşananlar konuşulmaya devam ediyor. Özellikle sosyal medyada çok konuşulan konulardan bir tanesi Jennifer Aniston ile Angelina Jolie arasında yaşananlar hatta yaşanmayanlardı.

GÖZ GÖZE GELMEMEK İÇİN UĞRAŞTI

Jennifer Aniston sahnede, ödül vermek üzere Carol Burnett'i anons etti. Bu sırada tam karşısında oturan Angelina Jolie, Jennifer ile göz göze gelmemek için uğraştı.

DAKOTA JOHNSON YAKINDAN TAKİP ETTİ

Ünlü aktrislerin son 14 yıldır birbirlerinden köşe bucak kaçtığını bilen aynı masadaki Dakota Johnson ise yaşananları yakından takip etti. Herkes gibi onun da gözleri Angelina Jolie'nin üzerindeydi.

SAHNEYLE İLGİLENMEDİ

Aniston konuşma yaparken Angelina Jolie onu görmezden geldi ve sahneyle ilgilenmedi.

5 YILLIK EVLİLİK JOLIE İLE FİLM SONRASI BİTTİ

Brad Pitt ve Jennifer Aniston (Bradifer) ikilisinin 5 yıllık evliliği, Angelina Jolie'nin araya girmesiyle bitmişti. Mr and Mrs Smith filminin çekimlerinde başlayan Brad Pitt ve Angelina Jolie (Brangelina) ilişkisi ise bugünlerde boşanma sürecinde.

BİZE ULAŞIN