Like a Stone, Emma Stone

‘Âşıklar Şehri’nde gönüllerimizi fethetti, Oscar heykelciğini alınca yeniden gündeme oturdu. Bu yıl onu daha pek çok projede göreceğiz.

Giriş Tarihi: 18.05.2017 15:33

Yazı: Emrah SAKA

Adını her duyduğumda bana Audioslave'in 'Like a Stone' şarkısını anımsatıyor. Şarkıda olduğu gibi evinde her odada onu beklemiş gibi, taş gibi hareketsiz Oscar heykelciği. Şimdi ona kavuştu. Ancak Emma ve Oscar odada yalnız değil. 'Âşıklar Şehri'nin armağanları Altın Küre, BAFTA ve AACTA Ödülleri de onunla dans etmek için sırasını bekliyor.

Şimdi çocukluğunda Barbie'lerle oynar gibi ödüllerini giydiriyor mu bilemeyiz; 'La la la' diyerek söylediği şarkıların onu buraya getireceğini kim bilebilirdi ki? 11 yaşına kadar parmağını emen, bebekliğinde kolik olacak kadar ağladığı için çatallı bir sesle hayatına devam eden ve panik atak hastası olan Stone, iş hayatına köpek maması pişirerek başladı. Oyuncu olmadan önce de HTML ve web tasarımı eğitimi aldı. Eğitimine rağmen Stone'un sosyal medyada fazla dolaşmadığını biliyoruz. Örneğin bir Facebook hesabı yok. Nedeni ise bir FarmVille bağımlısı olması. FarmVille oynamadan duramadığı için hesabını kapatmak zorunda kalmış. Emma bizi 'Âşıklar Şehri' ile oyalarken kapı arkasında da harika işlere imza atıyor. Bu yıl, 'Çok Fena' fi lminden yakın arkadaşı Jonah Hill ile ilk defa bir televizyon dizisinde rol alacak. 'Maniac' adlı dizi, 2014 yılında Norveç'te izleyici bulan bir dizinin yeniden çevrimi. Eğlenceli olacağı kesin. Emma Stone, Steve Carell ve Elisabeth Shue ile de bir komedi fi lmi çekiyor. Film, 1973 yılında dünyanın bir numaralı tenis oyuncusu Billie Jean King ve eski şampiyon Booby Riggs arasındaki tenis maçını konu alıyor. Şimdi hepsini anlatmayıp fotoğrafa biraz daha baksak daha iyi olacak (Aynı fikirde olduğumuza sevindim.).

BİZE ULAŞIN