O modele soruşturma

Dubai’de gökdelenin tepesinde riskli bir çekimle ölüme meydan okuyan Rus model Viktoria Odintsova hakkında soruşturma başlatıldı.

Giriş Tarihi: 21.02.2017 10:24 Güncelleme Tarihi: 21.02.2017 10:26

Fotoğraf çekimi için Dubai'ye giden ve gökdelenin tepesine çıkarak hiçbir güvenlik önlemi almadan riskli bir çekime imza atan Rus model Viktoria Odintsova için Dubai polisi soruşturma başlattı.

Odintsova, 300 metre yüksekliğindeki gökdelenden sarkarak yaptığı tehlikeli çekimi Instagram hesabından paylaşarak gündeme gelmişti. 22 yaşındaki modelin Canyan Tower'ın tepesinde yaptığı çekim, övgüler kadar pek çok eleştiri de almıştı. Odintsova'nın "Hala bunu yaptığıma inanamıyorum. Videoyu her izlediğimde avuç içlerim terliyor." ifadesini kullandığı görüntüler, soruşturmaya konu oldu.

Rus modelin Instagram'daki üç milyonun üzerindeki takipçisiyle paylaştığı görüntülerden sonra inceleme başlatan Dubai Emniyet Müdürü Khalil Ibrahim Al-Mansouri, Al-Ittihad adlı Arap gazetesine yaptığı açıklamada, "Olayı soruşturuyoruz. Bu tarz eylemleri yapmamaları için insanları daha önce uyarmıştık. Bir şeyler ters giderse bunun hayatlarına mal olacağının farkında değiller." dedi.

Al-Mansouri ayrıca, "Önlem almadan ya da yetkililerden izinsiz şekilde tehlikeli hobileri hayata geçirmekten kaçınmak, Arap Körfezi şehri sakinleri için önemlidir." dedi. Al-Mansouri şunları söyledi: "Bu tarz tehlikeli performanslar sergilemek istiyorlarsa izin almalılar ve yetkililerden bilgi istemeliler. Bu tip tehlikeli eylemler özel güvenlik önlemleri almayı gerektirir. İzin almadıklarında tutuklayacağız." Rus Odintsova'nın tehlikeli çekime imza attığı Cayan Tower, 2013 yılında açıldığında dünyanın en yüksek binasıydı. Rekoru 127 katlı Shanghai Tower'ın elinden almıştı.

BİZE ULAŞIN