Tom Cruise'un ses kaydı basına sızdı

Tom Cruise ‘Görevimiz Tehlike‘ serisinin çekimleri süren yedinci filminin setinde Covid-19 tebdirlerine uymayan ekibi küfürler eşliğinde azarladı.

Giriş Tarihi: 17.12.2020 13:00 Güncelleme Tarihi: 21.12.2020 15:55

Film ekibini salgından korumak ve dışarıdan izole etmek için parasını kendi cebinden ödeyerek gemi kiralayan Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) setinde salgın kurallarını ihlal eden ekip üyelerine karşı açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü oyuncunun ekip üyelerini küfür ederek azarladığını gösteren ses kayıtları basına sızdırıldı.

"Bir daha böyle bir şey görmek istemiyorum" diyen Cruise tekrar yaşanması durumunda kovulacaklarını söylüyor.

"Özür falan da dilemeyin" diyerek konuşmasına devam eden Cruise "Özrünüzü film endüstrisi durma noktasına geldiği için evini kaybedenlere saklayın" diyor.

Her gece sektörün geleceğini düşünerek uyuduğunu söyleyen 58 yaşındaki ABD'li oyuncu, kurallara uymayanın gönderileceği tehdidini yineliyor.

Ardından tiradı boyunca sıklıkla kullandığı küfür eşliğinde "Bu seti kapatmayacağız" diyor.

Ses kaydının sonunda ekibe sorumlu olduklarını hatırlatan Cruise "Size güveniyorum. Bu kadar" diyerek sakinlemiş bir ses tonuyla konuşmasını bitiriyor.

Yapım ekibine yakın bir kaynak ses kaydının gerçek olduğunu belirtti. Cruise'un menajeri ise yorum yapmadı.

Film şubatta Venedik'te çekimleri sürerken ilk kapanan setlerden biri olmuştu.

Çekimler eylül ayında İtalya, Norveç ve Britanya'da devam etmeye başladı. Cruise ülkelerinde çekim yapabilmek için Norveç başbakanıyla görüşmüştü.

Filmin Kasım 2021'de gösterime girmesi planlanıyor.

BİZE ULAŞIN