George Clooney 12 kilo verdi, hastanelik oldu

Yeni filmi için 12 kilo veren 59 yaşındaki George Clooney, sonunda hastanelik oldu.

Giriş Tarihi: 10.12.2020 10:43 Güncelleme Tarihi: 10.12.2020 10:43

ABD'li oyuncu George Clooney, yönetmenliğini de yaptığı ve yakında çıkacak 'The Midnight Sky' filmi için yaklaşık 28 kilo verince pankreatit şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

'The Midnight Sky' filminde küresel bir felaket sonrasında hayatta kalan bir gökbilimciyi canlandıran Clooney, film üzerine çalışmaya başlamasından 4 gün önce dayanılmaz mide ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Pankreatit teşhisi konan ve iyileşmesi haftalarca süren ünlü aktör, "Bence hızlı kilo vermek için çok fazla çabaladım ve muhtemelen kendime iyi bakamadım" diye konuştu.

Aynı zaman filmin yönetmenliğini de yapan Clooney, "İyileşmek birkaç hafta aldı ve bir yönetmen olarak kolay olmadı çünkü enerjiye ihtiyacınız var. Finlandiya'da bu buzulun üzerindeydik. Bu da çalışmayı çok daha zorlaştırdı. Ancak kesinlikle karakteri canlandırmada yardımcı oldu" dedi.

Rol için sakal da bırakmak zorunda kalan oyuncu, bunun 42 yaşındaki eşi Amal'ın hoşuna gitmediğini de anlattı:

"Çirkin ve büyük bir sakal bıraktım. Oğlum içinde bir şeyleri sakladığı için sevdi, ki ben ancak iş gittiğimde bunun farkına varabiliyordum ve 'Ah sakalımın içinde buzlu şeker sıkışmış' derdim. Ancak eşim ve kızım kestiğimde çok mutlu oldular, çünkü o karmaşanın altında bir yüz bulmak çok zordu."

BİZE ULAŞIN