Brad Pitt'in yaka kartı!

Dünyaca ünlü oyuncu oyuncu Brad Pitt’in, katıldığı Oscar davetinde yaka kartı takması, sosyal medyada eğlenceli yorumlara sebep oldu.

Giriş Tarihi: 30.01.2020 09:47 Güncelleme Tarihi: 31.01.2020 15:44

Eski eşi Jennifer Aniston'la yeniden aşk yaşamaya başladığı iddialarıyla gündemde olan Brad Pitt, Oscar adaylarının katıldığı öğle yemeği davetinde çekilen fotoğraflarıyla, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Once Upon A Time In Hollywood filmiyle 92'nci Akademi Ödülleri'nde 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında aday olan aktör, Hollywood'da düzenlenen 92'nci Oscar Ödülleri Adayları Öğle Yemeği'ne katıldı.

Dünyaca ünlü Pitt'in, tüm şöhretine rağmen etkinlikte üzerinde adının yazdığı yaka kartını takarak boy göstermesi, sanal dünyada çok konuşuldu. Birçok oyuncunun aksine isim kartını takan Pitt, bu hareketiyle herkesi eğlendirdi.

Oscar adayı oyuncuyla ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar arasındaysa şunlar yer aldı: "Şöyle bir hayal edin, Brad Pitt ile tanışıyorsunuz, üzerinde adının yazdığı bir yaka kartı var ve kendisini Brad Pitt olarak takdim ediyor", "Brad Pitt'in isim kartının ayrıca bir Oscar ödülü alması gerekiyor", "Hayatımda bu kadar gereksiz bir şey daha görmedim."

BİZE ULAŞIN