The Rise of Skywalker vizyona girerken adidas’tan yeni bir Star Wars serisi

adidas, Lucasfilm ile iş birliğini sürdürüyor. Hayranlarının heyecanla beklediği The Rise of Skywalker, 2019’un son günlerinde vizyona girerken adidas’tan uzay savaşı temalı yeni bir seri daha geldi.

Giriş Tarihi: 19.12.2019 11:51

Star Wars serisinin yeni filmi The Rise of Skywalker vizyona girerken adidas ve Lucasfilm iş birliği ile iki seri birden kullanıcıların beğenisine sunuldu. adidas'ın Performance ürünlerine uyarlanan Uzay Savaşı temalı seri Ultraboost S&L, Ultraboost 19 ve Alphaedge 4D ile hayat buldu.

X-Wing Starfighter'den esinlenen Ultraboost S&L ayakkabıları, geminin gri ve turuncu topçularını ve dış kabuğunu hatırlatan bir renk paleti ile gösteriyor. Karanlıkta parlayan unsurları, yarı parlak olarak üretilen ağı ve metalize şeritler loş ortamlarda göze çarpıyor. Deri bir kafesle örülü Boost tabanının üstüne oturtulan ayakkabıda topuğun dokuma yüzeyi "STAY ON TARGET", "THE FORCE WILL BE WITH YOU, ALWAYS" gibi ikonik alıntılarla tamamlanıyor.



Millennium Falcon'dan ilham alınan Ultraboost 19, başka bir ikonik yıldız gemisini ölümsüzleştiriyor. Gri ve mavi yüzeyi metalik iplik, mat metalize kafes ve aydınlatıcı elemanlarla donatılan Ultraboost 19 "JUMP TO LIGHTSPEED" ve "NEVER TELL ME THE ODDS" gibi bilinen alıntılarla süslendi.



Seriyi tamamlayan diğer ürün ise, filmin en ünlü uzay istasyonu olan Death Star odaklı Alphaedge 4D ayakkabı. Karanlıkta parlayan unsurları, 3D baskılı 4D ayakkabı tabanına sabitlenmiş örgü ve metalik iplikli üst kısım ile bütünleştiriliyor. Stil, "THAT'S NO MOON" ve "THE POWER OF THE DARK SIDE" sloganlarıyla tamamlanırken, kolay tanınan bir lazer yeşili ve uzay siyahı renk tonu sergiliyor.



BİZE ULAŞIN