Vietnam'daki taş ellere ziyaretçi akını

Vietnam'ın kuzeyindeki Da Nang kentinde sıra dışı tasarıma sahip köprü, turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Giriş Tarihi: 03.08.2018 10:45

Devasa iki el üzerine inşa edilen köprünün popülaritesi sosyal medyadaki paylaşımların ardından daha da artmış durumda. Köprünün bulunduğu "Ba-Na" tepeleri'ni geçtiğimiz yıl 2,7 milyon turist ziyaret etti.

Vietnam'da Da Nang'ın Ba Na Hills isimli bölgesinde inşa edilen The Golden Bridge, iki dev elin üzerinde durmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Çünkü sıra dışı tasarımıyla hem seyahat severlere hem de sosyal medya kullanıcılarını kendisine çeken köprü, gökyüzüne doğru yükselen bir çift el tarafından tutuluyordu.

Dev taş eller tarafından tutulan yeni bir köprü, sosyal medya kullanıcılarının yeni gözde yapıları arasına girdi. Sıra dışı köprüde çekilmiş pek çok fotoğraf Instagram kullanıcılarının mekanı daha da merak etmesini sağlarken, büyük bir yatırımla inşa edilen yapının amacına hizmet edeceği şimdiden belli oldu.

Haziran başında kullanıma açılan The Gold Bridge'in, ülkenin doğu kıyısındaki en büyük dördüncü şehri Da Nang'ın arkasında deniz seviyesinden 1400 metre yükseklikte tasarlandığı belirtildi.

BİZE ULAŞIN