Elon Musk özür diliyor

ABD’li girişimci Elon Musk, Tayland'daki kurtarma çalışmalarına katılan bir dalgıca Twitter üzerinden "pedofili" ifadesi için özür diledi.

Giriş Tarihi: 18.07.2018 14:32 Güncelleme Tarihi: 18.07.2018 14:33

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk ile İngiliz dalgıç Vern Unsworth arasında yaşanan söz düellosunda sonunda özür geldi. Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, daha önceki açıklamasının kızgınlıkla söylediğini ifade etti. Ayrıca Tesla yatırımcıları da Musk'ın özür dilemesi talep etmişti.

Elon Musk, İngiliz dalgıcın Tayland'daki kurtarma çalışmalarına destek olmak için yaptırdığı mini denizaltıyla ilgili terbiye sınırlarını aşan sözler sarf ettiğini söyledi. buna rağmen İngiliz dalgıcın sözlerinin kendi yaptığını haklı çıkarmadağını ifade etti. Musk, "Bu yüzden hem dalgıçtan hem de lideri olarak temsil ettiğim şirketlerden özür dilerim" dedi.

Tayland'da bir mağarada mahsur kalan 12 çocuk ve antrenörleri günler sonra kurtarılmıştı. Elon Musk'ın hazırlattığı denizaltı, çalışmalara katılan bir dalgıç tarafından eleştirilmişti. Bunun üzerine Elon Musk, dalgıca karşı "pedofil" diye tepki göstermişti.

BİZE ULAŞIN