Elizabeth Banks'in İstanbul günlüğü

Power Rangers, Örümcek Adam ve Açlık Oyunları gibi popüler filmlerde rol alan Elizabeth Banks yeni film çekimleri için İstanbul'a geldi.

Giriş Tarihi: 18.07.2018 10:05 Güncelleme Tarihi: 18.07.2018 12:51

Açlık Oyunları filminin 'Effie Trinkett'i Elizabeth Banks, yeni çekilecek filminin çalışmaları için İstanbul'da. Önceki gün Tarihi Yarımada'yı dolaşıp Mısır Çarşısı'nda alışveriş yapan 44 yaşındaki oyuncu, "İstanbul-Türkiye'deyim ve bu muhteşem yerden çok cool şeyler paylaşıyorum" diyerek Instagram hesabından paylaşım yaptı. Banks, ardından Ayasofya'yı ziyaret etti.

Ayasofya'nın ardından Eminönü'ne geçen Banks, muhteşem deniz manzarası önünde poz verip 'Istanbul' etiketiyle sayfasında paylaştı.

Insta-story'de İstanbul'dan pek çok hikaye de yayınlayan güzel yıldız, Türkiye'de keyifli anlar yaşadığını tüm dünyadaki takipçilerine gösterdi. Eğlenceli filtrelerle paylaşımlar yapan Banks, Türkiye'de çok keyifli anlar yaşadığını tüm dünyadaki takipçilerine gösterdi. Mısır Çarşısı'nda gördüğü baharat tezgahlarını çok beğenen Banks, çarşıda çektiği görüntüleri 'Spice Market' (Mısır Çarşısı) etiketiyle paylaştı.

Daha sonra yürüyerek Kapalıçarşı'ya giden Banks, sokaklarda dolaşırken pek çok görüntü kaydetti. Ünlü oyuncu, paylaşımının altına "İstanbul'da alışveriş çılgınca" notunu düştü.

BİZE ULAŞIN