Elis Yılmaz, Youthall’u anlattı

Şirketler ve genç yeteneklerin staj, etkinlik ya da iş olanakları kapsamında bir araya gelmesine aracı olan Youthall’un kurucu ortağı ve pazarlamadan sorumlu genel müdürü Elis Yılmaz’ı (23) eğitimden iş hayatına yakın markajımıza aldık.

Giriş Tarihi: 04.05.2018 11:41 Güncelleme Tarihi: 04.05.2018 12:33

Hazırlayan: Kaan Sancar
Fotoğraf: Koray Işık

EĞİTİM
2012-2016 Bilkent Üniversitesi – Matematik
2015 Sabancı Üniversitesi – MBA (Kısa Dönem)
Koç Üniversitesi – MBA (Kısa Dönem)

KARİYER
2014-2017 Stajim.net – Kurucu Ortak
2016- TurkishWIN – Üye (Gönüllü)
2017- Youthall – Kurucu Ortak & Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür

ÖDÜLLER
2016 Capital Dergisi '30 Yaş Altı Kendi İşini Kurmuş En Başarılı Girişimci' 'Türkiye'de Kendi İşini Kurmuş Gelecek Vadeden Kadın Girişimci'

"Üniversite döneminde geleneksel yollarla başvurduğum staj ilanlarına herhangi bir geri dönüş alamadım. Bu, okul arkadaşım Emre Aykan birlikte Stajim.net gibi bir platformun gerekliliğini fark etmemizi sağladı."

"2,5 yıllık Stajim.net maceramızın ardından şirketimizin yurt dışı süreçlerinin başlamasıyla yeni bir marka konumlandırması yapmayı tercih ettik ve bu alandaki Türkiye'nin ilk ve tek dijital platformu olan Youthall'u kurduk."

"Dünyanın en büyük startup kampüsü Station F'in 'Kurucular Programı'na davet almamızın ardından Avrupa operasyonuna Fransa'da başlayan şirketimiz Türkçe, İngilizce ve Fransızca dillerinde hizmet veriyor."

"Youthall, şirketlerle gençleri bir araya getiren bir profesyonel ağ ve yeni nesil dijital işveren markası platformudur. Platformda şirketler markalarını, genç yetenekler ise kendilerini tanıtabiliyor. Platform, genç yeteneklere ilanlara başvurup kendilerini geliştirme ve deneyim kazanma fırsatı sunuyor."

"İş dünyasındaki idollerim Yahoo'nun Genel Müdürü Marissa Mayer ve yüzyılın dâhilerinden Elon Musk."

"Yoğun iş temposunun stresinden yüksek sesli müzik eşliğinde tempolu spor yaparak ya da yüzerek arınırım."

"Youthall için şu andaki hedefimiz, platformun küresel bir marka haline gelmesi. Kişisel hedefim ise 30 yaşına kadar bir kitap kaleme almış olmak."

"İş hayatında cevap alamadığım e-postalara tahammül edemiyorum. Olumlu ya da olumsuz her e-postaya geri dönüş yapmaya özen gösteririm."

"Masa tenisi ve sudoku vazgeçilmez tutkularım. İş hayatını da sudoku çözmeye benzetiyorum."

BİZE ULAŞIN