ESQ Hafta sonu takvimi

Toplantılar, organizasyonlar derken adım adım planlan bir hafta bitti bitecek… Hafta sonu plansız geçmez diyenlere, bu hafta ne yapsam diye düşünenlere: ESQ Hafta sonu takvimi kullanıma hazır!

Giriş Tarihi: 19.04.2018 17:44 Güncelleme Tarihi: 19.04.2018 17:44

Hazırlayan: Baran ALIŞKAN
​esquire.com.tr

21 Nisan Cumartesi

Haydutun Aşkı
Massimo Carlotto



Bu cumartesi meteorolojiye göre havanın biraz kafası karışık… Sağanak yağış ve parçalı bulutlar arasında gidip gelen havadan uzakta bir kitap kurdu olmanızı öneriyoruz. Kütüphanenize ekleyeceğiniz yeni bir dünyanın kapılarını aralıyoruz.



"Suç ve şiddet dolu geçmişini ardında bırakmak, Dedektif Marco 'Timsah' Buratti için kolay olmayacaktır. Marco, yakın arkadaşının sevgilisi kaçırıldığında uluslararası bir uyuşturucu ağını araştırmak zorunda kalır ve kendisini kaçmaya çalıştığı yeraltı dünyasının göbeğinde bulur."
Yazı: Ege Görgün


Martinez İstanbul



'Şehrin lezzet loktası' Etiler'de hafta sonunun ilk gününü değerlendirmeniz için hazır bekliyor. Bütün haftanın yorgunluğunu yeni tatlar ve güzel müzikle atmanız için şimdiden yerinizi ayırtın.

"…Buraya çocuğunuzla da gelebilirsiniz 'date'inizle de. Toplamda 130 kişilik oturma kapasitesi var; bunun 30 kişilik alanı iç mekânda. Dilerseniz; 'chef table'ı tercih ederek yemeğinizi daha da özel kılmanız mümkün…"

İnceleme için tıklayınız!



Lost in Space



Kült bilimkurgu dizisi yeniden yorumlanarak karşınızda çıktı, hem de çok kısa bir süre önce. Önerilen dizilerin "Kaç sezon? Kaç bölüm?" sorularıyla elendiği listenizde, yeni başlayan Lost in Space kendisine sağlam bir yer edinecek gibi duruyor. Robinson ailesi ile uzayın gelecek yıllarını keşfedip galaksiler arası bir maceraya atılıyoruz. Favorileriler sekmenizin yeni üyesiyle tanışın.

22 Nisan Pazar

Sushi kursu
Sushico/Karaköy, İstanbul
14.00




Japon mutfağını nasıl bilirsiniz? "İyi biliriz!" diyen de bilmeyen de bu Pazar sushi ustası unvanı kazansın diye planımızı yaptık. Sushico ustalarından alacağınız keyifli bir kurs ile kendi sushinizi hazırlama fırsatını değerlendirin diyoruz… Ne dersiniz? Ayrıca kurs sonunda sertifikanızı alıp mutfağın en dikkat çeken noktasına asabilirsiniz.

21.45
Juventus - Napoli



İtalya Seri A'da şampiyonluk yarışı devam ediyor. Ligin zirvesinde ateşli bir mücadelede şampiyon kim olacak sorularının cevabını arayacağız. Lider Juventus'un 4 puan gerisinde, zirvenin iki yalnızı karşı karşıya geliyor. İtalyan futbolu sertliğinde bir haftaya başlamadan, deşarj oluyoruz!



BİZE ULAŞIN