Meghan Markle’dan akrabalarına düğün ambargosu

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin veliahtı Prens Harry ile 19 Mayıs'ta evlenecek olan ABD'li oyuncu Meghan Markle'ın, düğüne akrabalarını çağırmadığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 13.04.2018 10:35 Güncelleme Tarihi: 13.04.2018 10:42

Davetliler arasında iki bin kişinin tamamen yabancılardan oluşacağını öğrenen Meghan Markle'ın 52 yaşındaki ablası Samantha Markle isyan etti.

Samantha, twitter'dan açıklama yaparak, "Bu saygısız ve insancıllıktan uzak bir şey. Eğer iki bin yabancı davet ediliyorsa Markle'lar da davet edilmeli" ifadelerini kullandı.

Abla Markle, "Amcamız, ağabeyi, ben, 30 yıllık arkadaşı, yeğenleri. Yakınlık önemli değil. Aile ailedir!" yorumunu yazdı.

Samantha Markle, daha önce attığı tweet'lerde, "Markle ailesi düğün davetiyelerini dört gözle bekliyor. Henüz bize ulaşan bir şey yok. Beklemeye devam" notlarını paylaşmıştı. Öte yandan Samantha Markle'ın üç yıl boyunca kız kardeşiyle konuşmadığı öğrenildi.

Markle'ın Meksika'da yaşayan 73 yaşındaki babası Thomas Markle'ın düğüne katılacağı bilinse de düğün esnasında kızıyla kilise koridorunda yürümeyeceği iddia edilmişti. Markle'ın annesi Doria Markle'ın ise düğüne katılması bekleniyor.

Dünyada milyonlarca kişinin canlı yayında izleyeceği yılın düğününe tam olarak 2 bin 640 davetlinin katılacağı açıklanmıştı.

Windsor Şatosu'ndaki St George's Şapeli'nde yapılacak düğünün davetlileri arasındaki 1200 kişinin kendi toplumlarına güçlü liderlik eden ve hizmet veren kişiler olarak seçildikleri belirtilmişti.

Düğüne ayrıca çiftin yakın ilişkileri bulunan derneklerden 200 temsilci ile Royal ve St George's okullarından 100 öğrencinin katılacağı, düğünde 610 Windsor Hanedanı üyesi ile 530 Kraliyet üyesi ve İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in sahibi olduğu dev emlak şirketi Crown Estate çalışanının bulunacağı belirtilmişti.

BİZE ULAŞIN