''Hayatımın en şanslı günüydü''

Ellen DeGeneres’in sunduğu talk şova katılan Alex Rodriguez, bir yılı aşkın süredir birlikte olduğu Jennifer Lopez’le çıkmaya başladıkları ilk gün için “Hayatımın en şanslı günüydü.” dedi.

Giriş Tarihi: 10.04.2018 13:59 Güncelleme Tarihi: 10.04.2018 13:59

Jennifer Lopez'le aşk yaşayan ABD'li eski beyzbolcu Alex Rodriguez, Ellen DeGeneres'in sunduğu talk şova katıldı. Programda dünyaca ünlü şarkıcıyla ilişkileri hakkında konuşan 42 yaşındaki Rodriguez, "Onunla çıktığım gün, hayatımın en şanslı günüydü." diyerek, seyircilerden büyük alkış topladı.

İlk kez bir şova katılan eski sporcu, bir gün otoparkta aracını ararken arkasından birinin gelip omzuna dokunduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: "Arkamı döndüm ve kim olduğunu anlayamadım. 5-6 saniye sürdü. Karşımda rol aldığı dizideki karakterin kostümü vardı. Sonra bana, 'Ben Jennifer'ım.'' dedi.

"Aman Tanrım, Jennifer çok güzel görünüyorsun" diyerek durumu toparlamaya çalıştım. O çok güzeldi, bense fazlasıyla utanmıştım." dedi.

Rodriguez, o gün Lopez'le ayaküstü sohbet ettikten sonra, akşam için sözleştiklerini ve ilişkilerinin bu şekilde başladığını belirtti. Programa katılamayan Lopez, telefonuyla FaceTime yaparak hayranlarını az da olsa sevindirdi.

BİZE ULAŞIN