Yalnız gezmeyi sevenler için 17 harika yer

Kalabalık bir arkadaş grubuyla yeni yerler görmek oldukça eğlenceli olabilir ancak yalnız çıkılan yolculuklar ise unutulmaz deneyimlerle hatırlanır. Tek başınıza çıktığınız gezinizde istediğiniz gibi hareket edebilir, dilediğiniz gibi davranabilirsiniz. İşte, yalnız gezmeyi sevenler için dünyadan gezgin yorumlarıyla 17 harika yer...

Giriş Tarihi: 28.02.2018 12:57

1- MALEZYA

"Sırtçantalılar için cennet. Ülke ekonomiktir, dolaşması kolaydır. Kültürel mekanlara ve müthiş gece hayatına sahip"

2- İSKOÇYA

"İnsanlar inanılmaz. İskoçya'da bir barda otururken yaşlı bir adam bana bira ısmarladı ve hikayelerimizi paylaştık"

3- NEW YORK / ABD

"Bir planınız olsun ya da olmasın, New York her zaman iyi bir fikir. Sadece yürüyüp dolaşmak için dahi gidilebilir. Bu şehirde görülecek, gidilecek, yapılacak sonsuz şey var"

4- ASHEVILLE - NORTH CAROLINA / ABD

"Güzel dağları keşfedin ve bol bol bira için"

5 - VICTORIA / AVUSTRALYA

"Melbourne, Perth ve Sydney'i ziyaret ettim. Özellikle Great Ocean Road ve Erskine Şelalesi muhteşemdi"

6- GÜNEYDOĞU ASYA

"Malezya, Vietnam, Kamboçya ve Tayland'ı dolaştım. Yalnız olarak seyahat edecek olmamdan annem dehşete düştü ancak seyahatimi bitirip geri döndüğümde hayatımın en iyi deneyimlerinden birini yaşadığımı rahatlıkla söyleyebilirim"

7- YANGSHUO / ÇİN

"Guangxhi eyaletindeki bu küçük dağ kasabası şimdiye kadar gördüğüm en büyüleyici manzaralardan birine sahip. Antik kültür ve tarihe düşkünseniz çevredeki köyleri de bisikletle dolaşabilirsiniz. Doğa çok etkileyici..."

8- PARİS / FRANSA

"Aşıklar şehri ünvanına rağmen Paris'te tek başıma dolaşmayı severim. Başka kimseye danışmadan veya beklemek zorunda kalmadan yaşamak istediğim her şeyi yaşayabilir ve yapabilirim"

9- GRAND CANYON - ARİZONA / ABD

"Dünya üzerindeki en nefes kesici yerlerden birisi ve tek başınıza deneyimlemenin harika olduğu bir yer. Kenarında oturup bu muhteşem güzelliği yaşayın"

10- LAOS

"Orada olduğum sürece hiç korkmadım. Laos halkı çok nazik ve korumacı. Onlar için yabancı olsan dahi kendilerinden çok seni düşünüyorlar"

11- YUNANİSTAN

"Atina, Santorini ve Mykonos'a gittim. Manzaralar inanılmaz, nefes kesen tarihi, lezzetli yemeklerİ ve olağanüstü sıcak kanlı insanlar...."

12- EKVADOR

"Arkadaş canlısı insanları, harika kültürü ve besinleriyle güzel bir ülke. Üstelik fiyatlar da oldukça düşük"

13- SİNGAPUR

"Hiçbir şehre Singapur'da olduğu kadar çabuk adapte olamadım. Kendi küçük, kalbi büyük şehir"

14- İZLANDA

"İzlanda'da seyahat oldukça rahat. Ayrıca gezginler için diğer gezginlerle de tanışabileceği tonlarca hostel ve kamp alanı da mevcut"

15- ANDORRA

"Bu küçük ülke, bisikletle gezmek için çok ideal. Yol size çarpıcı manzaralar sunuyor. İnsanları çok arkadaşçıl. İngilizce, Fransızca veya İspanyolca hangi dili konuşursanız konuşun, iletişim kurmak çok kolay"

16- İRLANDA

"Her yere seyahat ettim. İnsanlarının çok hoş olduğu ve manzaranın epiklik derecesinde muhteşem olduğu başka bir ülke bulamadım"

17- MALTA

"Malta inanılmaz derece güzel ve sakin bir ülke. Kendini bulmak için yollara düşenler için şüphesiz ki en iyi yerlerden birisi"

BİZE ULAŞIN