Kıvanç Tatlıtuğ oynadığı en zor ve en kolay rolü açıkladı

İki yıl önce tasarımcı Başak Dizer’le hayatını birleştiren Kıvanç Tatlıtuğ, yeni filmi Hadi Be Oğlum'u, daha önceki rollerini ve evliliği hakkında merak edilenleri anlattı.

Giriş Tarihi: 09.02.2018 11:22

Hadi Be Oğlum filmiyle 16 Şubat'ta seyirciyle buluşacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, "Şu ana kadar yer aldığım her projede istediğim, benden beklenenin tam tersini yapmak oldu. Hem izleyenleri şaşırtmak hem de kendimle yarışımın hâlâ devam ettiğini herkese göstermek istediğim için böyle bir yol çizdim" dedi.

Bu sene dizide yer almayan Tatlıtuğ, "Projeler 150 dakikadan fazla artık. Yabancı bir yönetmenle ya da oyuncuyla bunu konuştuğum zaman bana kesinlikle inanmıyor. Sektörün değişmesi gerekiyor"dedi.

Tatlıtuğ sözlerine şöyle devam etti: 75 - 80 dakika dizi yaptığımızı hatırlıyorum. Şu an yayınlanan dizilerin süreleri kesinlikle çok fazla. Dijital platformlardaki diziler ise hem bu sürelere karşı atılmış güzel bir adım hem de televizyondaki dizileri besleyen bir durum aslında

İki sene önce Başak Dizer'le evlenen oyuncu, "Evlilik seni nasıl bir adam yaptı?" sorusuna, "Bu mesleğin içinde benim gibi stabil bir adam bile bu ünden, başkalarının fikirlerinden kolay etkilenebilir. Bütün bu süreçleri yaşayıp evine dönüyorsun. Kapıdan o adımı attığın zamandan sabaha kadar kendini yenilemen gerekiyor. Birilerinin sana gerçek Kıvanç'ı hatırlatması gerekiyor. Benim 15 yılda öğrendiğim en önemli şey bu. Evliliğim de bu yüzden bana iyi geldi. Sorumluluk sahibi olmak çok güzel. Yaptığım işe bile yansıdığını düşünüyorum. Kendimi daha çok veriyorum her şeye. Başak'la birbirimize her konuda desteğiz, bu yüzden çok mutluyum. Eşim benim en büyük şansım" cevabını verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, şimdiye kadar oynadığı en zor karakterin Aşk - ı Memnu dizisindeki Behlül, en kolayının ise 'Kuzey Güney'deki Kuzey Tekinoğlu olduğunu söyledi.

BİZE ULAŞIN