Prens Harry ve Meghan Markle'ı tanıştıran kişi Violet von Westenholz mu?

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin tahttaki beşinci varisi olan Prens Harry ve evlilik hazırlığında olduğu ABD'li oyuncu Meghan Markle tanışmalarına vesile olan arkadaşlarını saklamaya çalışsalar da iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ikiliyi Violet von Westenholz'un tanıştırdığı öne sürüldü.

Giriş Tarihi: 26.01.2018 11:13

Prens Harry (33) ile nişanlısı Meghan Markle'ın (36) nasıl tanıştığı ilişkileri basında duyulmaya başladığından beri hep merak konusu oldu.

Prens Harry verdiği bir röportajda Markle ile bir arkadaşları vesilesiyle tanıştığını söylemiş fakat bu ismi sır gibi saklamıştı.

Ortak arkadaşlarının ismini vermeyen Meghan Markle ise "Kendisinin mahremiyetini korumak istediklerini" söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde çifte yakın bir kaynak bu büyük aşka vesile olan kişinin Prens Harry'nin çocukluk arkadaşı Violet von Westenholz olduğunu açıkladı.

Violet von Westenholz'un aynı zamanda Meghan Markle ile de arkadaş olduğu söylendi. Bu iddia İngiliz basınında geniş yer buldu.

Dünyanın takip edeceği 19 Mayıs'ta nikah öncesi sıkı Kraliyet Ailesi takipçileri ise çifti tanıştıran ortak arkadaşın ünlü moda tasarımcısı Misha Nonoo olduğunu düşünüyor. Meghan Markle'ın çok yakın arkadaş olduğu Nonoo, 2011 yılında gerçekleşen Prens William ve Kate Middleton'ın düğününe katılmış ve Nonoo'nun eski eşi Alexander Gilkes, bir süreliğine Prens Harry'nin kuzeni olan Prens Eugenie için çalışmıştı.

BİZE ULAŞIN