İlişkinizin kaderi özel bir sistemin elinde

Teknolojinin karanlık yüzüne ayna tutan 'Black Mirror' dizisinin büyük heyecanla beklenen altı bölümlük serüveni yayınlandı.

Giriş Tarihi: 05.01.2018 10:27

Mert Vidinli

Dizi, önceki sezonlarına göre biraz daha yumuşatılmış, karanlık hikayelere güncelleme gelmiş. Daha anlaşılabilir ve kabul edilebilir bir sezonla baş başa kalacaksınız.

Genele hitap eden bölüm ise, dördüncü bölüm olan 'Hang the DJ'. Günlük hayatınızda flört ve arkadaş edinme uygulamaları kullanıyorsanız; bu bölüm tam sizlik. Tinder gibi bir uygulama ile hayatınıza yön veriliyor.

Tabii ki bir-iki versiyon üstü, daha da gelişmişi diyebiliriz. Elinizde size koçluk eden bir sistem var. Tüm derdinizi, tasanızı ona anlatıyorsunuz; Siri'yi andırıyor.

Bu sistem en yakın arkadaşınız oluyor.

Ve ideal eşi bulmanız için de sürekli size randevular ayarlıyor. Eşleştiğiniz kişi ile ne kadar süre beraber olacağınızı sistem belirliyor. Düşünsenize; sevmediğiniz, hiç uyuşmadığınız biri ile tam bir yıl geçirmek zorundasınız ya da çok fazla hoşlandığınız kişi ile sadece 12 saatiniz var! İlişkinizin ne zaman biteceğini bildiğiniz bu sistemden çıkmanız imkansız; sizi etrafta izleyenler ve baş kaldırmanıza engel olacak güvenlikler var!

BİZE ULAŞIN