Kardashianların yeni yıl kartında Kylie Jenner yok

ABD’li popüler kültür ikonu Kardashian ailesi yeni yıl kartında kullanacağı görselleri paylaştı. Ailenin bir süredir hamile olduğu iddia edilen üyesi Kylie Jenner ise fotoğraf dizinde yer almadı. Sosyal medya kullanıcıları ise genç kadına bu durum nedeniyle tepki gösterdi.

Giriş Tarihi: 27.12.2017 10:19 Güncelleme Tarihi: 27.12.2017 14:07

ABD'de yayımlanan reality show ile dünya çapında şöhret kazanan Kardashian ailesinin yeni yıl kartlarında kullanacağı görselleri Kim Kardashian Instagram hesabından paylaştı. Hollywood fotoğrafçısı Eli Russell Linetz tarafından çekilen "25 DAYS OF XMAS"( Noel'in 25 günü) isimli fotoğraf serisinin son paylaşımını yapan 37 yaşındaki kadının gönderilerinde, ailenin tüm bireyleri (Kanye West de dahil olmak üzere) çocuklarıyla birlikte yer alıyor. Ancak ailenin en genç üyesi Kylie Jenner aile fotoğraflarının hiçbirinde bulunmuyor.

Erkek arkadaşı Travis Scott'dan hamile olduğu iddialarıyla bir süredir magazin gündemini meşgul eden Jenner'a hayranları fotoğraflarda yer almadığı için sosyal medyadan tepki gösterdi. Bir kullanıcı konuyla ilgili olarak, "Kim Kardashian bizimle gerçekten dalga geçiyor. 25 gündür Kylie Jenner'ın karnını görmek için bekliyorum, ama o lanet olası yılbaşı kartpostalında yok. Kylie, senin için geliyorum!" ifadelerini kullandı.

BİZE ULAŞIN