Sınırları aşan Şöhr'et'

Milli kasabımız Nusret, ete tuz serpme gösterisiyle ün yaptı. Şöhreti sınırları aştı. Grammy ödüllü starların katıldığı doğum günlerinde bile boy göstermeye başladı.

Giriş Tarihi: 05.12.2017 10:59 Güncelleme Tarihi: 05.12.2017 11:00

Türkiye, Nusret'le yurt dışında reklamını yapmaya başladı. ABD'de ve Dubai'de bile şube açan ünlü et restoranı sahibi Nusret, ete tuz serpme gösterisi yaptı. Bu şovu, ününe ün kattı. Öyle ki özel doğum günü partilerinin bile vazgeçilmez davetlisi olmaya başladı.

ABD Kaliforniya eyaletine bağlı ünlülerin şehri Beverly Hills'te dünya starı DJ Khaled 42. doğum günü partisi yaptı. Davete, Pharrell Williams, Wiz Khalifa, Fergie, Mary J Blige, Snoop Dogg, Usher, Emily Ratajkowski gibi dünya starları katıldı. Rapçi, şarkıcı, model, oyuncu, prodüktör ve 8 Grammy ödüllü Usher gibi starların katıldığı geceye, Nusret Gökçe de çağrıldı. Nusret, bu katılım için 100 bin dolar aldı. Ekibiyle birlikte starlara et pişirdi, tuz serpme gösterisi yaptı. Partide P. Diddy ile şakalaşan, Machine Gun Kelly ve ev sahibi DJ Khaled ile adeta kanka olan Nusret, Usher'e de meşhur tuz dökme hareketini gösterdi.


Ev sahibi DJ Khaled, Nusret'in kendisine ikram ettiği ete, onun yöntemiyle tuz döktü.

Nusret'in bu davetteki ünlülerle samimi görüntüleri, sosyal medyayı da salladı. Herkes, "Nusret'in şöhreti sınırları aştı, davetlerin baş kahramanı olmayı başardı" yorumlarını yapmaya başladı. DJ Khaled gecede çekilen görüntüleri, Instagram'da yayınladı. Videoda ünlü DJ Khaled'in, Nusret hayranlığı gözlerden kaçmadı.


Nusret Gökçe, Snoop Dogg ile gece boyunca sohbet etti. Hatta bir ara purosunu bile yaktı.

BİZE ULAŞIN