Justin'den Avustralya notları

Karizmatik aktör Justin Theroux, başrolünü oynadığı ‘The Leftovers’ dizisinin üçüncü sezonuyla hayranlarıyla buluşuyor.

Giriş Tarihi: 16.04.2017 12:14

Geçtiğimiz günlerde eşi Jennifer Aniston ile dizinin galasına katılan Theroux, dizide 'Kevin Garvey' isimli bir polis şefini canlandırıyor. Ünlü aktör, ülkemizde 24 Mayıs'tan itibaren Digiturk beIN Series Sci-Fi kanalında yayınlanacak olan diziyi anlattı:

The Leftovers'ın üçüncü sezon çekimleri Avustralya'da yapıldı. Yapımcımız Damon (Lindelof), beni öğle yemeğine çıkarıp "Yeni sezonda Avustralya'ya gitmek istiyorum. Sana uyar mı?" dedi. Ben de "Uyar, ne yapmak istersen varım" dedim. Bana sakallarımı uzatmamı söyledi. Avustralya'ya gittiğimde sakallarım upuzundu.

Çekimler için dört ay Avustralya'da kaldım. Bu süreçte birkaç kez eve gittim ama Tanrım, o uçuş çok acımasız! Birkaç kez New York aktarmalı olarak Los Angeles'a gittim. LA'de uçaktan indiğinde, kendini öldürmek istiyorsun! Sürreal bir dizi yapıyoruz. Damon, insanların bir şeylere yüklediği anlamlarla oynamayı seviyor. Mesela ilk sezonda, her yerde sürekli geyik görüyordum. Herkes, geyiğin anlamını tartışıyordu. Bu sezon da kuşlarla ilgili bir konu var.

Ben bir metod oyuncusu değilim; rolümü eve taşımıyorum. Ama tuhaftır ki, sette o kadar çok zamanı ağlayarak geçirince, günün sonunda kendinizi hafiflemiş hissediyorsunuz. Bu dizide dinin ele alınış biçimi, bu konulardaki fikirlerimi değiştirmedi. Ama sette yemek masasına oturduğumuzda güzel bir sohbet konusu oluyordu.

BİZE ULAŞIN