Selena Gomez bağışta bulundu

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, kendisinin de geçirdiği Lupus hastalığının araştırılması için Güney California Üniversitesi’ne bağışta bulundu.

Giriş Tarihi: 15.03.2017 10:49 Güncelleme Tarihi: 15.03.2017 10:50

Şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Lupus araştırması için Güney California, Keck Tıp Fakültesi'ne bağışta bulundu. People dergisinin haberine göre, 24 yaşındaki şarkıcı okuldaki Lupus Research bölümü için Selena Gomez Fonu başlattı.

Ekim 2015'te Lupus hastası olduğunu açıklayan Gomez, hastalığa karşı farkındalık oluşması ve yapılacak desteğe katkı sağlamak için konu hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı, "Lupus araştırmalarındaki gelişmeler konusunda iyimser olmaya devam ediyorum ve Keck Tıp Fakültesi'nde vaat edilen çalışmayı desteklemekten gurur duyuyorum" dedi.

Selena Gomez, "Bundan fayda sağlayabilecek milyonlarca insan için umutluyum" dedi. Selena, bağışıklık sistemini etkileyen durumun kötüleşmesi sonrasında 2013'te turunu iptal etmek zorunda kalmıştı. Daha sonra ise aslında 2010 yılında Lupus teşhisi konulduğunu, ancak bunu gizli tuttuğunu belirtti.

BİZE ULAŞIN