Ronaldo ikinci kez baba oluyor

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun ikinci kez baba olmaya hazırlandığı iddia edildi. Ronaldo'nun ABD'de anlaştığı bir taşıyıcı anneden ikiz çocuk beklediği öne sürüldü.

Giriş Tarihi: 13.03.2017 15:25

Oğlu Cristiano Junior'un annesinin kim olduğunu hala gizleyen Portekizli yıldızın başka bir taşıyıcı anneden ikiz bebeğinin dünyaya geleceği iddia edildi.

İngiliz Gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, 32. yaşındaki futbolcu ABD'de yaşayan bir kadından ikiz bebek bekliyor. Yakın zamanda bebeklerine kavuşacağı belirtilen Ronaldo, yakın çevresine bebeklerin Madrid'deki evine geleceğini söyledi.

Gazeteye konuştuğu iddia edilen ve ismi verilmeyen bir kaynak ise; "Ronaldo ve ailesi yeni üyelerin katılması için sabırsızlanıyor. Ronaldo özel yaşamını gizli tutmayı seviyor ama bu haberi yakın çevresine verdi. Erkek bebekler yakında geliyor."

Yıldız oyuncunun oğlu Cristiano Jr, sadece Ronaldo'nun bildiği bir anne tarafından 2010'da dünyaya geldi. Küçük Cristiano'nun bile annesinin kim olduğunu bilmediği iddia ediliyor. Portekizli futbolcu şu anda İspanyol model Georgina Rodriguez ile beraber. Mutlu bir birliktelikleri olan ikili, büyük törenlerde birlikte boy gösteriyor. Uzun süredir birlikte olan ve evlenecekleri konuşulan çiftten Georgina Rodriguez ikiz bebek konusundaki fikri ise merak ediliyor. Özellikle İngiliz basınında özel hayatı ile manşetleri süsleyen Cristiano Ronaldo İspanya basınında ise bu hafta kırdığı yeni bir rekorla gündemde. Real Madrid'in Real Betis'i 2-1 yendiği maçta ağları havalandıran Portekizli yıldız, 46. kafa golüyle La Liga tarihinde en fazla kafa golü atan futbolcu oldu.

BİZE ULAŞIN