Yılbaşını evde geçirmek isteyenlere birkaç öneri

Yılbaşını evde geçirmek istiyor ama en azından o akşamın her zamanki akşamlardan biraz farkı olsun mu istiyorsunuz? haberimiz size tamgöre...

Giriş Tarihi: 29.12.2018 15:26 Güncelleme Tarihi: 29.12.2018 15:31

Yine bir yılın sonuna yaklaşıyoruz. Herkes yeni yıl için kutlamalar, eğlenceler düzenliyor. Bazıları ise bu özel gece için sevdikleriyle beraber evde olmayı planlıyor. Peki bu özel gece de evde nasıl hazırlık yapılır?

EV DEKORASYONUNDA RENK TERCİHİ

Yılbaşı denilince aklımıza ilk olarak evi süslemek geliyor. İlk önce kapı süsüyle başlayabilirsiniz böylelikle misafirlerinizi gecenin başından etkilemeniz mümkün. Daha sonra yılbaşı ağacından devam edebilirsiniz, boyutları fazla büyük olmayacak şekilde. Ağacın üstündeki süslemelerin rengini gümüş, kırmızı veya mavi renklerde seçebilirsiniz. Renkli ışıklar tabii ki yılbaşı ağaçların olmazsa olmazlarındandır.

Bu gece evinizin havası değiştirmek istiyorsanız özellikle altın, şampanya rengi, gümüş ya da kırmızı renkleri tercih edebilirsiniz.



SOFRADA NELER OLMALI?

Yılbaşı menüsü için aklımıza ilk olarak hindi geliyor. Eğer hindi size uygun bir yemek değilse Türk mutfağının yemeklerini yaparak da sofranızı güzelleştirebilirsiniz. Yemeklerin yanında atıştırmaklık, kanepelerle ve içecek çeşitleriyle masayı donaltabilirsiniz.



OYUNLAR

Yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı tombala! Evinizde tombala dışında evde birkaç oyun daha bulundurun. Maskelerle ve şapkalarla müzikli eğlence ortamı oluşturabilirsiniz.



KIYAFET TERCİHİ

Bu gece için kıyafet seçimizi kadife ya da gümüş payetli elbiselerden yana kullanın. Seçeceğiniz elbiseyi vücut tipinize uygun olduğundan emin olun.

Erkekler ise tshirt üzerine blazer ceket, siyah boğazlı bir kazak ya da çirkin yılbaşı kazakları ile eğlenceli bir görünüme kavuşabilir.

BİZE ULAŞIN