Bu ay öne çıkanlar

Sizin için seçtiğimiz ürünlere göz atmadan alışverişe çıkmayın!

Giriş Tarihi: 25.04.2018 16:05

PRATİK TARZ

21. yüzyılın getirilerinden biri de yer ve zaman dinlemeden şık olma gereksinimi. Bu zorunluluğu keyif alınacak bir aktivite haline getirmeyi hedefleyen Altınyıldız, ilkbahar-yaz koleksiyonunda beş farklı temada birçok farklı ürün seçeneği sunuyor. Burak Özçivit'in marka yüzü olduğu koleksiyon, pastel renklerden krem tonlarına smokinlerden polo yaka tişörtlere ve çeşitli aksesuarlara kadar birçok seçenek sunuyor.

www.altinyildizclassics.com


TUTKULU ESİNTİ

Bahar ayları bir nevi değişimin simgesi. Bizce bu geçiş aylarında kendinizde yapmanız gereken değişimlerden biri de kokunuz. Bu noktada Abercrombie&Fitch'in yeni kokusu 'First Instinct Blue'nun öne çıkan seçeneklerden biri olduğunu belirtelim. Bir ortama girdiğinizde beraberinizde ayırt edici bir esintiyi de getirmenizi sağlayacak ürün elma, bergamot, kakule, lavanta, biberiye ve kehribar gibi birçok kokunun harmanlanmasından oluşuyor.

www.abercrombie.com


ÖZGÜR TEMİZLİK

Bekar yaşayan biri olarak evinizde pratik ev aletlerine ihtiyacınız olacaktır. Bu durumda Dyson'ın yeni ürünü Cyclone V10'la tanışmanızda fayda var. Güçlü motor, yüksek emiş gücü ve farklı temizlik başlıklarıyla bu alet çok işinize yarayacak.

www.dyson.com.tr


FONKSİYONEL STİL

Nisan ayıyla beraber güneşin yüzünü çok daha fazla göreceğimiz günler de kapımızda. Hafta sonu gezintileri, sahil yürüyüşleri, orman koşuları ve daha birçok dış mekân aktivitesi ajandamızda kendine yavaş yavaş yer edinmeye başlıyor. Bu gibi durumlarda ihtiyacımız olan aksesuar mı? New Era'ya göre bu bir beysbol şapkası. Marka, yeni sezon şapkalarıyla hem şık ve 'cool' bir görünüm hem de fonksiyonellik vadediyor.

www.neweracap.com


KONFORLU ŞIKLIK

Yürümek her mevsim hayatımızın bir parçası olsa da bahar aylarında gün içerisindeki yoğunluğu arttığı bir gerçek. Bundan en fazla etkilenense kuşkusuz ki ayaklarımız. Timberland, Flyroam serisi yeni ayakkabılarıyla gündelik hayatın koşuşturmacasının olumsuz etkilerini en aza indirmeyi amaçlıyor. Serideki ürünler aerodinamik kauçuk taban, esnek fiber gövde ve hafif tasarımların yanı sıra şık bir görünümü de beraberinde getiriyor.

www.timberland.com


TAMAMLAYICI PARÇALAR

Plaj dışındaki çoğu ortamda değişmez parçalarımızdan biri, kuşkusuz, pantolonlarımız. İster kumaş olsun ister denim her durumda ve mevsimde üzerimizde olan bu giysiler tarzımızı da tamamlayan parçalardan. Ramsey de ilkbahar-yaz koleksiyonunda bu parçalara önem veren markalardan. Değişik renk ve kumaşlardan birçok farklı pantolon seçeneğine yer verilen seride trençkotlardan polo yaka ve yağmurluklara birçok seçenek bulunuyor.

www.ramsey.com.tr


KİŞİYE ÖZEL HARİTA

Klasik bir soru vardır: "Hangi ülkeleri ziyaret ettiniz?" Bu soru çoğu kez uzun diyalogları da beraberinde getirir. Peki, bu süreç nasıl kısaltılabilir? Scratch Map'in bu konuda bir çözüm önerisi var: Özel kaplama maddesini kazıyarak ziyaret ettiğiniz ülkeleri işaretleyebilirsiniz. Kazıdıkça renklenerek farklı bir görünüm kazanan Scratch Map, çerçevelenerek duvara asılabilir yapısıyla dekoratif bir obje halini de alabiliyor. Ürün, ayrıca, çocuklarınız için oldukça eğitici ve eğlendirici özellikler taşıyor.

www.scratchflagmap.com


SANATSAL DETAYLAR

Stiline önem veren erkeklerin önemli aksesuarlarından biri de kalemler. Bu alandaki ürünleriyle kendinden sık sık söz ettiren markalardan biri olan Montblanc, yeni serisi 'High Artistry Heritage Spider Metamorphosis Limited Editions' ile bu aksesuarları sanatsal bir yaklaşımla buluşturmaya devam ediyor. Üzeri altın, pırlanta ve değerli taşlarla kaplı seri, ürünlerinde isminden de anlaşılacağı üzere örümcek detaylarıyla öne çıkıyor.

www.rotapsaat.com/tr


SEYAHAT EŞLİKÇİNİZ

Saatinizi dünyanın herhangi bir yerinde tek bir düğmeye basarak yerel saatle senkronize etmek mi istiyorsunuz? O zaman sade tasarımıyla dikkat çeken Seiko Astron GPS Solar'a bir göz atın deriz. Seramik bezeli, safir camı ve sert kaplamasıyla çizilmelere karşı son derece dayanıklı cihaz, sadece ışığın gücünü kullanarak yerel saat senkronizasyonu yapabilmesinin yanı sıra büyük tarih göstergesi ve ince ibreleriyle de göz alıcı .

www.aydinsaat.com

BİZE ULAŞIN