Kişisel antrenman stüdyosu

Türkiye’nin en büyük kişisel antrenman stüdyosu fitintime, sunduğu teknolojik antrenman deneyimi ile hızlı ve kesin sonuç veriyor.

Giriş Tarihi: 21.03.2018 17:32

Yazı: Seda KARAN

Hazır deniz, kum ve güneş sezonu yaklaşıyorken kişisel bakımımız ve formda kalma konusunda biraz daha hassas olmamızda fayda var. Tabii sağlıklı ve kalıcı sonuçlar elde etmek için de düzenli olarak spor yapmalı ve beslenmemiz konusunda da özenli ve titiz olmalıyız. Ancak siz de yoğun iş temposu, kişisel meşguliyetler derken spor yapmaya vakti olmayanlardansanız; pratik ve hızlı sonuçlar veren programlarla tanışmanızda fayda var. Tıpkı 'fitintime' gibi. Bugün Türkiye'nin en büyük kişisel antrenman stüdyosu iddiasını koruyan fitintime, sunduğu teknolojik antrenman deneyimiyle hızlı ve kesin sonuçlar almanızı sağlıyor. Öyle ki; haftada sadece 25 dakikanızı ayırarak hem formunuza kavuşmuş oluyor hem de sağlıklı kalabiliyorsunuz.

EMS teknolojisi kullanarak kurguladığı 25 dakikalık antrenmanları ile fitintime, günden güne artan şehir temposu için güçlü ve farklı bir egzersiz deneyimi sunuyor. Fitintime deneyimini yaşamanız ise oldukça kolay. Yapmanız gereken tek şey web sitesi üzerinden, ücretsiz deneme antrenman formunu doldurmak. Sonrasında da size en yakın stüdyodan randevu alarak fitintime ile tanışıyorsunuz. İş sonrası spora gitmek için yanımda bütün gün koca bir spor çantası taşıyamam diyorsanız; fitintime bunun için de pratik bir çözüm sunuyor. Size özel tasarlanan ve antrenör eşliğinde yapacağınız egzersizlere başlamanız için yanınızda sadece bir çift temiz spor ayakkabı olması yeterli. Çünkü egzersiz esnasında giyeceğiniz özel kıyafetleri fitintime sizin için tedarik ediyor.

Peki bu kadar pratik ve hızlı sonuçlar vadeden fitintime aslında nedir? Fitintime, Alman miha bodytec teknolojisi ile birlikte uzman eğitmenler eşliğinde yapılan ve kişinin tamamen ihtiyacına göre planlanmış egzersizlerle kısa sürede kas kazanımı ile birlikte hızlı yağ yakımı sağlıyor. Üstelik fitintime antrenmanları ile sadece kilo, selülit ve yağlardan kurtulmakla kalmayıp aynı zamanda çok daha güçlü ve sağlıklı bir vücuda da kavuşuyorsunuz. Hatta boyun ve sırt ağrısı gibi tüm fiziksel problemlerinden kurtulabiliyorsunuz! Bugüne kadar hiç duymadım, bir deneyenini görmedim diyorsanız; bu sistemin birçok ünlü tarafından yapıldığını da hemen söyleyelim. Özge Ulusoy, Deniz Akkaya, Didem Soydan, Demet Evgar, Burcu Esmersoy ve Feryal Gülman fitintime'ı düzenli olarak yapan ve sonuçlarından da son derece memnun olan isimlerin başında geliyor.

Siz de hazır plajlarda boy göstereceğimiz yaz günleri yaklaşıyorken, vücuduna ve sağlığına yatırım yapmak isteyenlerdenseniz, fitintime ile bir an önce tanışmanızda fayda var. Hatta fitintime yeni sezona özel avantajlı paketler de sunuyor. Kaçırmamakta fayda var. Bugün Türkiye'nin farklı şehirlerinde toplam 47 stüdyosu ile hizmet veren fitintime ile tanışmak için yapmanız gereken tek şey www.fitintime.com.tr adresini tıklayıp ücretsiz deneme antrenmanı formunu doldurmanız yeterli.

BİZE ULAŞIN