Vizesiz Yunan adaları turları!

Dünya kruvaziyer yolcularının ‘En Mutlu Gemi’ seçtiği uluslararası cruise markası Celestyal Cruises, 2018’de de vizesiz Yunan Adaları turlarıyla Türk gezginlerin hizmetinde… 31 Mart’ta başlayacak turlar ile Mikonos, Santorini, Girit, Patmos, Rodos ve Atina’yı gezebilirsiniz.

Giriş Tarihi: 20.03.2018 16:00 Güncelleme Tarihi: 20.03.2018 16:21

Celestyal Cruises; vizesiz Yunan Adaları turlarıyla bu sezon da seyahat severlerin gönlünü fethetmeye hazır. Celestyal Cruises, bu yıl 'Iconic Aegean' ve 'Idyllic Aegean' adlı iki tur programı düzenledi.

31 Mart'ta başlayacak olan 'Iconic Aegean' adlı 3 gecelik turda beş; 4 gecelik turda altı liman olmak üzere Atina, Mikonos, Patmos, Girit, Santorini ve Rodos'u görebilirsiniz. Kuşadası'ndan kalkacak olan gemilerle çıkacağınız turun fiyatları 249 avrodan başlıyor ve 'her şey dahil' fiyatlara bir de kara turu hediye ediliyor.

Yunan Adaları deneyimini gecesiyle gündüzüyle yaşamak isteyenlerin tercih edeceği 'Idyllic Aegean' turu ise 7 gece 8 gün sürüyor. 6 Mayıs'ta başlayacak olan turlar Atina, Mikonos, Milos, Santorini ve Girit'i doya doya gezip görme fırsatı sunuyor. 499 avrodan başlayan fiyatlarla Atina'yı gezip görmek de mümkün olacak. Bu turda iki kara turu da hediye.

www.celestyalcruises.com.tr

BİZE ULAŞIN