Esq 201 kişisel gelişim sanatı

İnsanlar ikiye ayrılır: Kişisel gelişime burun kıvıranlar ve önerileri not alıp hayatına uygulayanlar. İkinci sınıfa giren insanları daha mutlu ve verimli kılacak bir liste hazırladık. İşte ihtiyacınız olan tavsiyeler...

Giriş Tarihi: 16.11.2017 10:44

1. Sosyal medyadan ne kadar uzak durursanız ruh sağlığınızı o kadar korumuş olursunuz. E-posta hesabınızı da gerekmedikçe kontrol etmenize gerek yok.

2. İletişim kurarken samimi olmaya ve göz teması kurmaya özen gösterin. Önemli birileriyle tanışacak ve bir konuşma yapacaksanız öncesinde birkaç prova yapsanız hiç fena olmaz. Aynalar ne güne duruyor?

3. Kendinden emin bakışlar, dik bir yürüyüş özgüveninizi gösterir. Otururken bacağınızı sallamak ve ellerinizi saklamak ise ölümcül hatalar listesinde. Ellerinizi gösterin!

4. Verimli bir gün geçirmek ve sağlıklı olmak için iyi uyku şart. Uyku düzeninize dikkat ederek cildinizi, zihninizi ve yaratıcılığınızı koruyabilirsiniz. Yatmadan önce loş ışıkta biraz kitap okumak bünyeyi uykuya hazırlıyor. Denemesi bedava!

5. Geçmişe bağlı yaşamayın. Olan oldu, giden gitti. İçinde bulunduğumuz şu anın tadını çıkarın. Her an güzel şeyler oluyor ve siz arkanıza bakarken bunları kaçırıyorsunuz. Hayalinizdeki aşk
yanınızdan geçti, istediğiniz işe başkası başvurdu ya da son bulutsuz günbatımını kaçırdınız. Hadi, anın tadını çıkarın!

BİZE ULAŞIN