Karşınızda sıra dışı bir blogger var!

Hayatının kontrolünü başkalarına vermeyen, öykü kitabını bitirmek üzere olan, sokakta gördüğü kedileri sevmeden yoluna devam edemeyen ve yol bisikletlerine aşık... İnsanlar bisikletle tanışsın, ondan korkmasın ve hatta özenip hayatlarının bir köşesine alsın diye elinden geleni yapan bir hayalperest: Gökhan Kutluer.

Giriş Tarihi: 10.08.2016 11:50 Güncelleme Tarihi: 10.08.2016 11:51

30 yaşında ve en büyük tutkusu bisiklete hayatını adamış bir blogger. Kendisini otoriteyle problemi olan, mantıksızlık gördüğü yerde duramayan, kafa tutmayı, boyun eğmemeyi ve bunun sonuçlarına katlanmayı seven bir adam olarak tanımlıyor. Bu inişli çıkışlı hayatı uzaktan takip etmek isteyen binlerce kişi, aktif kullandığı Instagram ve Facebook hesapları sayesinde Gökhan'dan ilham alıyor. Bisikletle yolculuklarında karşısına çıkan büyüleyici manzaraların süslediği fotoğraf hikayeleriyle büyük beğeni toplayan Kutluer; ''Bisiklet beni hayata bağlıyor; kafamı kuma gömmek ya da mutlu olmak için alternatif yollar aramak istediğimde kendimi hep onun üzerinde buluyorum. Ne kaybettiysem, onunla arıyorum.'' diyor.

Siz de hayata sempatik bir bakış atmak, kedilerden, doğadan ve keşiflerden ilham almak, bisikletle hayallerinizin peşinden koşmak isterseniz Gökhan'dan ilham alabilirsiniz: @gokhankutluer ; http://www.dengetekeri.com/

BİZE ULAŞIN