Nike+ Training Club erkekler için de antrenmanlar sunuyor

Nike’ın zaman ve mekan ayırt etmeksizin spor yapmayı kolaylaştıran uygulaması Nike+ Training Club, yeni özellikler eklenerek güncellendi. Kadınlar arasında ilgiyle takip edilen uygulamanın en önemli özelliklerinden biri artık erkekler için de özel antrenman programlarının eklenmesi. İşte Nike+ Training Club için bilinmesi gereken 10 yeni özellik...

Giriş Tarihi: 27.06.2016 14:29 Güncelleme Tarihi: 27.06.2016 14:30

1. Güçlendi

NTC'de artık 100'ün üzerinde yeni egzersiz bulunuyor. Bu egzersiz programları dünyanın en iyi atletlerinden ilham alarak Nike Master Trainer'ları tarafından planlanıyor.

2. İçinizdeki efsane sporcular Rory Mcilroy ve ya Alex Morgan'ı ortaya çıkarıyor.

Hem erkek hem kadınlar için geliştirilmiş Nike+ Training Club uygulaması, farklı ihtiyaç ve hedeflere göre yeniden tasarlandı.

3. Kişisel program oluşturma imkanı

Kişiselleştirilmiş NTC planları, hedeflerinize göre ideal egzersiz, denge ve yenilenme antrenmanlarını bir arada sunuyor.

4. Bahaneleri ortadan kaldırıyor

Antrenman programları kişisel gelişimi takip ederken, gündelik hayatın yoğunluğuna göre kişiye özel takvimler oluşturabiliyor.

5. Kendinizi değerlendirin

Nike+ Training Club uygulaması her egzersizden sonra kişisel verileri hafızasına alıyor. Program, kullanan kişinin zorluk ya da kolaylık derecelendirmesine göre sonraki uygulama seçiminde daha uygun bir öneri sunuyor.

6. Yol gösteriyor

Kullanıcılara her aşamada yol gösteriliyor, bu da kullanım ya da antrenman hatalarını olabildiğince azaltıyor.

7. Diğer egzersizlerle entegrasyon

Kullanıcılara; yürüyüşleri, NRC koşuları gibi uygulamanın dışındaki aktiviteleri de antrenman programlarına ekleyebilecekleri bir alan sağlıyor.

8. İlham veriyor

Her hafta yenilenen ve dünyaca ünlü seçkin sporculardan esinlenen "Öne çıkan atlet" egzersizleri, kullanıcıları programlarını geliştirmeye teşvik ediyor.

9. Paylaşıma açık

Uygulama aynı zamanda sosyal medyada fotoğraf paylaşımı ve Nike+ için geliştirilen 30'un üzerinde "emoji" seçeneği de sunuyor.

10. Başarıyı ödüllendiriyor

Nike+ Training Club uygulaması şehirde yapılan NTC Live etkinlikleriyle entegre edilebiliyor. Kişiselleştirilmiş ürün önerileri de yapan uygulama "sosyal aktivite bildirimi" bölümüyle de kullanıcının motivasyonu yüksek tutuyor.

Nike+ Training Club uygulaması iOS ve Android cihazlarından yüklenebiliyor. Detaylı bilgiye ulaşmak ve uygulamayı yüklemek için http://www.nike.com/tr/tr_tr/c/nike-plus/training-app linkini tıklamak yeterli.

BİZE ULAŞIN