James Bond yine hüsrana uğradı

'James Bond' serisinin 25'inci filmi 'No Time to Die' (Ölmeye Vakit Yok) için gösterim tarihi beş kez ertelenmişti. Nisan ayında vizyona girmesi planlanan filmin kasıma erteleneceğini konuşuluyor.

Giriş Tarihi: 14.01.2021 14:13

Covid-19 salgını sebebiyle yılın ertelenen ilk filmlerinden biri olan James Bond serisinin yeni filmi No Time to Die, bir kez daha ertelenebilir.

Vizyon tarihi sürekli ertelenen 'No Time to Die' filminin dijital platformlarda vizyona gireceği görüşülüyor. Film ileri tarihe atıldıkça, başrol oyuncu Daniel Craig'in 'Bond' olarak kalma süresi de uzuyor.

Nisan ayında vizyona girmesi beklenen film, Deadline'ın haberine göre 2021 Kasım ayına ertelenecek. Şu an için resmi bir açıklama olmasa da ertelenmenin büyük bir ihtimalle yaşanacağını belirtmek gerek.

Bilindiği kadarıyla James Bond serisini bünyesinde bulunduran MGM iflas etti. Bu nedenle Bond'un hakları da olmak üzere stüdyo ve içeriğindeki tüm yapımlar satışa çıkarıldı. No Time To Die'ın vizyon tarihinin korunup korunmayacağı bilinmiyor. Daniel Craig'in son kez 007 Bond olduğu Ölmek İçin Zaman Yok'un vizyon tarihi şu anda 2 Nisan 2021'i gösteriyor.

BİZE ULAŞIN