Johnny Depp’in evine hırsız girdi

Eski eşi Amber Heard ile olaylı boşanma davası ve sonrasında süren davalarla çalkantılı bir dönem geçiren, şiddet iddialarının mahkemede onaylanması sonrası Fantastic Beasts film serisinden kovulan Johnny Depp, bu defa hırsızlık olayıyla karşı karşıya kaldı.

Giriş Tarihi: 08.01.2021 14:27

Johnny Depp'in Los Angeles şehrindeki Hollywood Hills bölgesinde yer alan evi soygun girişimine sahne oldu. Hırsızlık yapmak için eve giren kadın komşuların ihbarı üzerine yakalandı.

TMZ'nin haberine göre, evsiz olduğu düşünülen bir kadın Depp'in lüks malikanesine camı kırarak girdi. Evin alarm sisteminin devreye girmesiyle birlikte polisler eve ulaştı.

ALARM DEVREYE GİRDİ

Kaynaklara göre, hırsız, alarmın çalmasıyla korktu ve polisler eve ulaşmadan kaçtı. Ancak polisler hırsızı evin yakınlarında buldu. Kadının bir başka hırsızlık suçuyla bağlantısı olduğu tespit edildi.

Hırsızın, Depp'in evinden bir şey çalıp çalmadığı bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay esnasında Depp'in evde olmadığı öğrenildi.

DAVAYI KAYBETTİ

57 yaşındaki ünlü aktör, eski eşi Amber Heard ile olaylı boşanması sonrası karşılıklı davalara devam ediyor. Depp, Heard'e açtığı 100 milyon dolarlık davayı, eski eşinin kendisine 'karşı dava' açması sonrası kaybetti. Depp'in iddiaları, Amber Heard'ın evlilikleri hakkında ve kendi davranışları hakkında yanlış bilgi vermesi üzerineydi. Ayrıca Heard'ın yalancı tanık tuttuğu, aile içi şiddet hakkında yanlış bilgi verdiği de iddialar arasında yer alıyordu. Yeni açıklamalara göre yargıç, Heard'ı haklı buldu ve Depp, eski eşine 100 milyon dolar tazminat ödemek durumunda kaldı.

FİLMDEN KOVULDU

Depp, 2016'daki boşanmanın ardından, eski eşini 'dövdüğünü' yazdığı için The Sun gazetesine iftira davası açmıştı. Kendisi hakkında eski eşi Amber Heard'a şiddet uyguladığı iddiasını gündeme taşıyan The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kasım ayında kaybeden oyuncu, Warner Bros. tarafından Fantastic Beasts serisinden kovulmuştu.

BİZE ULAŞIN