'The Flash'ın tarihi belli oldu

Andy Muschietti'nin imzasını taşıyacak olan DC çizgi roman uyarlaması The Flash filminin prodüksiyon tarihi belli oldu.

Giriş Tarihi: 04.01.2021 13:37

Andy Muschietti'nin imzasını taşıyacak olan DC çizgi roman uyarlaması The Flash filminin prodüksiyon tarihi belli oldu. Uzun süredir yaşanan anlaşmazlıklar ve coronavirüs salgını engellerinin ardından The Flash'ın çekimlerine önümüzdeki Nisan ayı içerisinde İngiltere'de başlanacak.

Backstage'in haberine göre, kaynaklardan edinilen bilgilerle birlikte The Flash'ın prodüksiyonu 2021'in Nisan ayında başlayacak. İngiltere'de bulunan Leavesden Stüdyoları, The Flash'ın çekim mekanı olacak. Filmin oyuncu kadrosunun oluşturulmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Filmde Flash, yani Barry Allen'ı Ezra Miller canlandıracak. Ayrıca Ben Affleck ve Michael Keaton'ın farklı zamanlardaki Batman karakterlerine hayat vereceği söyleniyor. Ancak Keaton, bu olayın kesinleşmediğini belirtmişti. The Flash'ın oyuncu kadrosuna ayrıca Billy Crudup eklenmişti. Oyuncu, Barry'nin babası Henry Allen'a hayat verecek.

DC, önümüzdeki yıllarda birçok film için harekete geçecek. Henüz Aquaman 2, Shazam 2, Black Adam gibi yapımların çekimlerine başlanmadı. The Batman, The Suicide Squad gibi filmler ise önümüzdeki yılın en büyük merakla beklenenleri arasında bulunuyor. Diğer yandan Justice League, Zack Snyder'ın imzasıyla bir diziye dönüştürülüyor. Dizinin 2021 yılı içerisinde HBO Max'te yayınlanması planlanıyor.

BİZE ULAŞIN