Netflix'ten Yeni İtalyan Dizisi Geliyor

Giriş Tarihi: 12.11.2020 11:42
Netflix, İngiltere'nin ITV Stüdyoları tarafından desteklenen, "Gomorrah"ın yapımcısı Cattleya'dan gelen "Generation 56K" adlı yeni bir İtalyan orijinal dizisi sipariş etti. Sekiz bölümlük dizi, on yıldan uzun bir süre önce YouTube'da başlayan ve o zamandan beri birçok film çekerek kamu yayıncısı RAI ortaklığında yapımlar ortaya çıkaran ana akım İtalyan komedyenler topluluğu The Jackal'la birlikte çekiliyor.

Dizi, tanıtım malzemelerine göre, geç dönemlerde "internet kullanımının ergenlik eşiğine gelmesiyle bunalmış" bir grup orta yaş karakterin etrafında dönüyor. Başlık, 2000'lerin sonundaki yeni nesil modemlerin çevirmeli modem hızına atıfta bulunuyor. Gösteri, ergenlikten beri birbirlerini tanıyan ve yetişkin olarak aşık olan Daniel ve Matilda adlı iki ana karaktere odaklanıyor.

Netflix özetine göre, serideki tüm bölümler, 1998'de başlayan ve günümüze kadar devam eden iki zaman çizelgesini, iki bakış açısını, aynı aşk ve arkadaşlık hikayesinin iki aşamasını iç içe geçiriyor. Dizi, dört bölümü yönetecek olan The Jackal'ın kurucusu Francesco Ebbasta'nın orijinal bir fikrine dayanırken, diğer dört bölümü Alessio Maria Federici (Uno di Famiglia) tarafından yönetilecek.

Koronavirüsle ilgili kısıtlamalara rağmen İtalyan yapımın ilerlediğini doğrulayan çekimler çoktan başladı. Gösterinin prodüksiyonu Roma'da, Procida Adası'nda ve Napoli'de gerçekleşecek. İtalya'nın önde gelen bağımsız prodüksiyon şirketi Cattleya, kısa süre önce Netflix'in ilk İtalyan orijinali olan "Suburra"nın üçüncü ve son sezonunu tamamladı. Platformla "Summertime" da dahil olmak üzere birçok dizi ve filme ortaklaşa imza attılar.

BİZE ULAŞIN