Dwayne Johnson, "Akrep Kral" Yeniden Çekiminin Yapımcısı Olacak

Giriş Tarihi: 12.11.2020 11:44

Dwayne Johnson'ın yıldızı olduğu Scorpion King filmi yeniden çekiliyor. Ancak bu kez yıldız isim Johnson'ı oyuncu olarak izlemeyeceğiz. Onun yerine Johnson, Scorpion King'in yapımcılığını üstlenecek. Karakter, ilk kez The Mummy Returns filminde görülmüştü. Her ne kadar kötü efektler eşliğinde karakter izleyici karşısına çıksa da Dwayne Johnson'lı bir spin-off filminin çekilmesine eleştiriler engel olmamıştı. Şimdi ise Scorpion King yeniden çekilecek.

Black Adam ile DC Sinematik Evreni'nin oyuncularından biri olmaya hazırlanan Dwayne Johnson, yeni bir projeye dahil edildi. Universal Pictures, Akrep Kral'ı yeniden çekecek. Dwayne Johnson ise filmin yapımcılığını üstlenecek. Johnson The Scorpion King'in başrolünü üstlenemeyecek. Çünkü oyuncunun takvimi 2022 yılına kadar tamamen dolu. Film, bir spin-off olarak adlandırılıyor. Çünkü Mathayus karakterini ilk kez The Mummy Returns filminde izlemiştik.

Straight Outta Compton'ın yazarı Jonathan Herman, Scorpion King yeniden çekiminin senaryosunu kaleme alacak. Mathayus karakteri yuvası olarak bildiği toprakları yok eden bir tehlikeye karşı çıkan bir savaşçı olarak biliniyor. Orijinal The Scorpion King'in konusu ise şöyleydi: Kral Mennon beş bin yıl önce yaşamış, kimseye acıması olmayan, merhametsiz bir savaşçıdır. Zamanında, vahşi ordusuyla önüne ne geldiyse katlederek ölümün izini sürmüştür. Öldürmediği tek tük insanı ise kendi yararları doğrultusunda kullanarak köleleştirmiştir. Mennon'un bu korkunç gücü karşısında direnebilmek çok kolay değildir. Ancak cesaret bulabilen birkaç kabile vardır. Mathayus, Mennon'u durdurabilecek olan tek kişidir.

Universal'ın şimdilerde Akrep Kral için yeni bir oyuncu arayışı içerisinde olduğu söyleniyor. Dwayne Johnson, yeniden çekilecek olan film hakkında şu sözleri sarf etti: "The Scorpion King benim beyaz perdede bir rolle yer aldığım ilk filmdi. Tamamen yeni bir nesil için bu havalı mitolojik hikayeyi yeniden canlandırmak ve göstermek için gururlu ve heyecanlıyım."

BİZE ULAŞIN