Gossip Girl yeniden

Temmuz 2019'da Gossip Girl'ün yeni bir versiyonla ekranlara döneceği resmi olarak kesinleştiğinden bu yana heyecanlı bekleyiş sürüyordü. Yeniden çekilen dizinin ilk set görüntüleri yayınlandı.

Giriş Tarihi: 11.11.2020 13:00

Temmuz 2019'da Gossip Girl'ün yeni bir versiyonla ekranlara döneceği resmi olarak kesinleştiğinden bu yana heyecanlı bekleyiş sürüyordu. Yeniden çekilen dizinin ilk set görüntüleri yayınlandı. Dizi senaryosuyla olduğu kadar, karakterlerin stilleriyle de öne çıkıyor.



Gossip Girl'ün yeni versiyonunun senaryosunu ise tanıdığımız bir isim kaleme alıyor. Gossip Girl'ün yeni versiyonu için yeni nesil oyunculardan oluşan yeni bir kadro da oluşturuldu.

2019 yılının şubat ayında başlayan "Gossip Girl"ün geri döneceği iddiaları temmuz itibariyle kesinleştiğinden bu yana heyecanlı bekleyiş başladı. Dizinin orijinal yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage "Gossip Girl"ün yeni versiyonunun yapımında yer alırken ikili, "Orijinal web sitesi karardıktan sekiz yıl sonra, yeni nesil New York özel okul gençlerinin Gossip Girl'ün sosyal medya gözetimi ile tanıştırılmasına ve geçen yıllarda hem sosyal medyanın hem de New York'un ne kadar değiştiğine odaklanacaklarını" söylüyor.

Gossip Girl'ün yeni versiyonunun senaryosunu ise tanıdığımız bir isim kaleme alıyor. Dizinin 2007-2012 yılları arasında idari yapımcılığını ve aynı zamanda yazarlığını üstlenen: Joshua Safran. Temmuz 2019'da "Gossip Girl"ün yeni bir versiyonla ekranlara döneceğinin resmi olarak kesinleştiği haberini veren HBO Max, dizinin 10 bölümlük siparişini vermiş.

Moda dünyasını derinden etkileyen "Gossip Girl" serisinin kostümlerini tasarlayan Eric Daman da yeni versiyonun yapımında yer alan isimler arasında. Daman, "Oyuncu seçimi gerçekten harika görünüyor ve bunun bir parçası olmaya davet edilmek gerçeküstü" diyor.

BİZE ULAŞIN