Tom Holland ‘Uncharted’ Filminden İlk Görseli Paylaştı

Giriş Tarihi: 23.10.2020 12:34
"Spider Man" filmlerinin yıldızı Tom Holland, Sony Pictures'ın yeni aksiyon macera filmi "Uncharted" için ilk bakışı fotosunu paylaştı. Popüler PlayStation video oyunu serisine dayanan film, Harrison Ford'un Indiana Jones karakteri tarzını anımsatan, dünyayı dolaşan genç bir hazine avcısı olan Nathan Drake'in hikayesine odaklanacak.

Perşembe sabahı Holland, Drake'in haki kıyafeti, silah kılıfları ve yüzük kolyesiyle tamamlanan ilk resmi fotoğrafını paylaştı. Holland, Instagram'da paylaşımının altına "Tanıştığımıza memnun oldum, ben Nate." yazan bir açıklama yaptı ve filmin ismini etiketleyerek hayranlarıyla paylaştı. Oyuna fazlasıyla benzeyen set tasarımı da gözlerden kaçmadı.



Oyuncular arasında Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Tati Gabrielle ve Sophia Ali yer alıyor. Filmin yönetmenliğini "Venom" filminden tanıdığımız Ruben Fleischer üstlenirken, senaryoyu Art Marcum'la Matt Holloway kaleme aldı. Yapımcılar arasında, Atlas Entertainment adına Charles Roven ve Alex Gartner, Arad Productions adına Avi Arad ve Playstation Productions adına baş yapımcılar Asad Qizilbash ve Carter Swan yer alıyor.

Video oyunlarında Drake'e ses ve karakter modelini sağlayan aktör Nolan North, Holland'la sette çekilmiş bir fotoğraf paylaştı ve projede yer aldığını doğrulamış oldu. "Uncharted" uyarlamasının beyaz perdeye gelişi, çok zorlu bir yoldan geçti. Gecikmeler, yönetmen değişiklikleri, oyuncu sorunları ve elbette pandemi molası. Sonunda film tamamlandı ve hem sinema, hem oyun severler geri sayıma başladı. Sony, son açıkladığı vizyon tarihine göre, filmi 16 Temmuz 2021'de gösterime sokacak.

BİZE ULAŞIN