She Hulk’ı canlandıracak oyuncu belli oldu

Giriş Tarihi: 19.09.2020 09:43

Marvel'ın Disney Plus ile işbirliği sonucunda izleyicilerle buluşacak She Hulk dizisinde başrolü kimin oynayacağı belli oldu. Variety'nin ulaştığı bilgilere göre Bruce Banner'ın kuzeni avukat Jennifer Walters karakterini Tatiana Maslany canlandıracak.

SHE HULK İÇİN BAŞROL BELLİ OLDU

Variety'nin haberine göre 2013 ile 2017 arasında yayınlanan Orphan Black dizisindeki rolüyle tanınan Maslany'nin temsilcileri konuyla ilgili bir açıklama yapmayı reddetti. Dizi sırasında tam 3 kez Emmy'ye aday gösterilip bir kez de kazanan oyuncu 1 defa da Altın Küre'ye aday gösterildi. Son olarak HBO'nun dizisi Perry Mason'da rol alan Maslany, Pes Etme, Destroyer ve Pink Wall gibi filmlerde de rol aldı.

Bu hafta başında Kat Coiro'nun She Hulk için yönetmenlik ve yapımcılık koltuğuna oturduğu duyurulmuştu. Dizinin pilot ve ekstra bölümlerini yönetecek Coiro'nun yanı sıra, Jessica Gao'da dizinin baş senaristi olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan dizinin diğer oyuncuları hakkında henüz bir bilgi gelmezken, kısa süre sonra duyurulması tahmin ediliyor.

She Hulk, Disney'in Marvel ile yaptığı ortaklıkların ardından ortaya çıkan yüksek bütçeli yapımlarından biri olarak platformda kendine yer buluyor. Öte yandan WandaVision da bu sene piyasaya sürülecek bir başka yapım olacak. Ancak Falcon and Winter Soldier ve Loki dizilerinin gelecek seneye ertelenme ihtimali bulunuyor. Tüm bu olayların yanında ise bizleri çok daha fazla Marvel imzalı dizinin beklediğini söylemek mümkün.

BİZE ULAŞIN