Space Jam setinde Lebron'dan duygusal konuşma

Space Jam yıllar sonra geri dönüyor. 2021 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacak olan Space Jam: A New Legacy için geri sayım başladı. Filmden NBA yıldızı LeBron James'in bulunduğu bir sneak peek yayınlandı. Looney Tunes ekibi bu kez James ile buluşacak.

Giriş Tarihi: 19.08.2020 14:56 Güncelleme Tarihi: 19.08.2020 15:20

Space Jam: A New Legacy, bir neslin çocukluğunda büyük bir yer edinen Space Jam'in devamı olarak karşımıza çıkacak. İlk filmde NBA yıldızlarından Michael Jordan'ı Looney Tunes kahramanlarıyla izlemiştik. Şimdi ise onun yerini LeBron James alıyor. Şimdi ise merakla beklenen Space Jam: A New Legacy'den bir sneak peek videosu yayınlandı.


Konuşmasına hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü anlatarak başlayan James şunları söyledi: "Çocuklar size tamamen dürüst olacağım. Space Jam 2 filmi için bana teklif geldiğinde bunu geri çevirmem mümkün değildi. Ben Space Jam izleyerek büyümüş bir çocuktum. Filmdeki basketbolcular benim idollerimdi. Bu yüzden kesinlikle bu filmde olmalıyım diye düşündüm. Ben sadece küçük bir şehirde büyüyen Afro-Amerikan bir çocuktum. Tek ebeveynli bir aileden geliyorum ve tek çocuğum. Annem 16 yaşında lise ikincisi sınıf öğrencisiyken bana hamile kaldığında gerçekten hiçbir şeyi yoktu. Yani gerçekten benim burada olmamam gerekiyordu. Siz olmadan şehrin gettolarında yaşayan bir Afro-Amerikan çocuk olarak bunları gerçekleştirmenin bir yolu yoktu. Şimdi üç çocuğum ile birlikte kendini bu durumda kurtarmış bir Afro-Amerikalı olarak yaşıyorum. Bu yaşadıklarım bana fazla gibi geliyor. "

Black Panther yönetmeni Ryan Coogler'ın yapımcısı olduğu Space Jam: A New Legacy'yi "Girls Trip"in yönetmeni Malcolm D. Lee yönetti. Senaryosu ise Sev Ohanian ve Ryan Coogler'ın kaleminden çıktı. Filmde LeBron James, Michael Jordan'ın meşalesini devralarak renkli bir maceraya çıkacak. James, Bugs Bunny ve ekibiyle iş birliği yaparak mücadeleye girişecek.

Star Trek: Discovery, The Walking Dead, Once Upon A Time, The Good Wife gibi yapımlardan tanıdığımız Sonequa Martin-Green; Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızı Don Cheadle ve NBA oyuncuları olan Damian Lillard, Anthony Davis ve Klay Thompson, WNBA yıldızları olan Phoenix Mercury'den Diana Taurasi ile Los Angeles Sparks'tan Chiney ve Nneka Ogwumike filmin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Space Jam: A New Legacy, ülkemizdeki izleyicileriyle 16 Temmuz 2021 tarihinde buluşacak.

BİZE ULAŞIN