Epic Games’ten haftanın ücretsiz oyunları

Giriş Tarihi: 18.07.2020 15:31

Her hafta abonelerini sevindiren Epic Games Store, bu hafta kullanıcılarını ekstra mutlu etti. Çünkü 1 değil tam 3 oyunu ücretsiz erişime açtığını duyurdu. Oyunlara ulaşmak için Epic Games hesabınızın bulunması yeterli, bu hesabı da ücretsiz açabiliyorsunuz. Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition, The Escapists 2 oyunlarını bu sayede 16 Temmuz saat 18.00'e kadar kütüphanenize ücretsiz indirebilirsiniz.

Torchlight II nedir ?

Oyunu ücretsiz olarak satın almak isteyenler 23 Temmuz'a kadar Torchlight II oyununu kütüphanelerine ücretsiz olarak indirebiliyor.

Torchlight II kısa bir süreliğine ÜCRETSİZ! Kana susamış canavarların, bolca hazinelerin ve uğursuz sırların ilginç ve hızlı dünyasına geri dön, dünyanın kaderi senin ellerinde.

23 Temmuz'dan sonra ise 2 oyun birden 30 Temmuz'a kadar ücretsiz olacak.

Next Up Hero ve Tacoma.

Next Up Hero Oyunu

Farklı Maceralar boyunca keserek, biçerek, bongo çalarak, bumerang fırlatarak ve jet kullanarak ilerleyen elle çizilmiş kahramanlar içeren bir zindan keşfetme oyunudur. Kahramanını seç ve zindanlarda koşmaya, en iyi eşyaları toplamaya ve özelliklerini en yüksek seviyeye çıkarmaya başla.Oyun Türkçe dil desteğide sunmaktadır.

Next Up Hero Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 10

İşlemci: Intel Core i3 (3.4 GHz) veya AMD A8-7600 (3.1 GHz) veya üstü

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6850 veya NVIDIA GeForce 650 veya Intel Iris Pro 5200 veya üstü | 1 GB grafik kartı

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 5 GB kullanılabilir depolama alanı

TACOMA OYUNU

Çok Katmanlı Bir Hikâye Deneyimi
Tacoma uzay istasyonunda yaşayan ve çalışan altı mürettebat, ilişki kurdu, sevgiyi ve kaybı deneyimledi ve birlikte krizle yüzleşti. İnteraktif araştırmacı rolüne bürünerek bu insanlara ne olduğunu ve kişiliklerini neye borçlu olduklarını keşfet. Hikâye, tamamen seslendirilmiş ve animasyonlu interaktif Artırılmış Gerçeklik sahneleriyle anlatılıyor ve Tacoma'daki olayları yaşamanı sağlıyor.

Çığır Açan Çok Yollu Hikâye Sistemi
İstasyonun her bir kısmında, ayrılan, birleşen ve tekrar ayrılan paralel hikâye kısımlarıyla birlikte dört bir yanında mürettebat üyelerinin dijital tasvirleri olacak. Etrafında olup biten bu sahnelerin kronolojilerini geri sar, ileri sar ve incele. Sahip olduğun interaktif araçların, eksiksiz anlatımı her açıdan ve her ayrıntıyla birlikte keşfetmene olanak tanıyor.

Derin ve İnteraktif Bir Oyun Dünyası
Tacoma İstasyonu'nu hem fiziksel hem de dijital olarak keşfet. Bir yandan anlamlı nesneler, notlar ve fiziksel unsurlar bulmak için kapıları ve çekmeceleri açarken, diğer yandan mürettebatın dijital iletişimlerini ve kişisel düşüncelerini içeren ayrıntılı kayıtları keşfet. Mürettebatın Tacoma'daki deneyiminin her bölümü, araştırmanın bir parçası.

Gelecek Öngörüsü
2088 yılındaki hayatı deneyimle. İnsanlığın alçak Dünya yörüngesine ve ötesine yerleşmesini anlatan, kurgusal açıdan zengin bir evreni keşfet. Gone Home ve BioShock 2: Minerva's Den'in arkasındaki ödüllü hikâyeyi oluşturan ekipten, son derece hayali ve kurgusal bir yakın gelecek öngörüsü.

Yoğun Bir Anlatım Deneyimi
Tacoma'yı tamamlamanın 2 ila 5 saat süreceği tahmin ediliyor. Ne kadar derin araştıracağın ve ne kadar ayrıntı bulacağın sana bağlı. Tacoma, çatışma ve bulmaca odaklı olmayan bir oyundur. Hikâyenin ve oyun dünyasının ayrıntılarını kendi hızında keşfedebilirsin.

BİZE ULAŞIN