Billie Eilish’in Justin Bieber takıntısı

Billie Eilish, Justin Bieber'a olan hayranlığı nedeniyle az daha terapiste gideceği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 08.07.2020 11:03 Güncelleme Tarihi: 08.07.2020 16:24

18 yaşındaki Amerikalı şarkıcının annesi Maggie Eilish, Billie Eilish ile birlikte Apple Music'in radyo programına katıldı ve şarkıcı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Maggie Eilish, eşi Patrick Eilish ile birlikte kızları Billie'yi Kanadalı şarkıcı Justin Bieber sevgisinden dolayı terapiye gönderme noktasına geldiklerini itiraf etti.

Maggie Eilish, Justin Bieber'ın As Long As You Love Me şarkısından bahsederek, "Billie ile dans stüdyosuna gidiyorduk, bu şarkı çalıyordu, ağlıyordu, sonra geri dönüyorduk ve yine bu şarkı ve yine ağlıyordu. Sadece bu şarkıda değil, Justin Bieber'ın tüm şarkılarında... Herhangi bir Justin Bieber şarkısında da oluyordu, ama bunu gerçekten çok iyi hatırlıyorum. Billie benimle bunun hakkında konuşuyor ve klip çıktığında sadece ağlayıp duruyordu" dedi.

Billie Eilish da radyo programında şarkıyı çalmadan önce, "Sadece bu şarkının klibini izlerdim ve ağlardım" dedi. Annesi Maggie, "Seni terapiye götürmeyi düşündük, çünkü Justin Bieber için çok acı çekiyordun" itirafında bulundu.

BİZE ULAŞIN