Dan Brown'un eski eşinden yazara suçlama

Ünlü yazarın eski eşinden Dan Brown’a yönelik şok suçlamalar geldi.

Giriş Tarihi: 02.07.2020 12:33

Da Vinci Şifresi romanının yazarı Dan Brown'un eski eşi evlilikleri sırasında yazarın farklı ülkelerde farklı yaşamlar sürdüğünü ve bunu kendisinden sakladığını iddia etti. Dan Brown'ın ilişkisi olduğu belirtilen kadınlar arasında siyasi bir yetkili ve kişisel at antrenörünün de bulunduğu iddia ediliyor.

Dava dosyasına göre, Dan Brown, Hollandalı antrenöre, eşi Blythe ile ortak hesabındaki parayı kullanarak 345 bin dolarlık bir at, bir at taşıma aracı ve yeni bir otomobil hediye etmiş.

Dan Brown'ın romanlarına ilham verdiğini belirten eski eşi Blythe, "Dan evliliğimiz sırasında pek çok projeyi benden gizledi. Şimdi bu davayı mal varlığımı korumak için açtım. Birlikte çok çalıştık, anlamlı bir şey inşa etmek için mücadele ettik. Dan'ın bu halini tanıyamıyorum! Onun hilesini ve ihanetini ortaya çıkarmanın zamanı" açıklamasını yaptı.

İddiaları reddeden Dan Brown ise eski eşiyle mal varlıklarını yarı yarıya paylaştıklarını söyleyerek "Blythe sadece kendisi ve muhtemelen avukatı tarafından bilinen nedenlerden dolayı, evliliğimiz üzerinden kurgusal bir hikâyeyi beni incitmek ve utandırmak için tasarladı" dedi.

BİZE ULAŞIN