Netflix’in kafa karıştıran dizisi: Dark

Netflix’in bilimkurgu dizisi Dark’ı anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz? Üzülmeyin dizinin oyuncuları bile anlamıyor. Ama size iyi bir haberimiz var. Diziyi izlerken kafanızda beliren soru işaretlerini bir nebze olsun giderebilmek için bir internet sitesi açıldı.

Giriş Tarihi: 01.07.2020 17:21 Güncelleme Tarihi: 02.07.2020 10:59

Netflix'in sevilen dizilerinden Dark, 27 Haziran'da 3'üncü ve son sezonunu yayınladı. Dizinin bölümleri Netflix'te gösterime girdiği anda yine birçok kişi tarafından tartışma konusu oldu. Zamanda yolculuk hikayesi üzerine kurulan dizi, üç farklı dönemde geçen olayları birçok farklı karakterle anlattığı için insanlar tarafından anlaşılması güç olarak yorumlanıyor. Siz de bu gruba dahilseniz merak etmeyin dizisinin oyuncuları bile Dark'ı anlamakta güçlük çekiyor.

MovieGraf Youtube kanalındaki röportaja katılan Dark'ın başrol oyuncuları Jonas Kahnwald karakterini canlandıran Louis Hofmann ve Martha Nielsen karakterini canlandıran Lisa Vicari, dizinin anlaşılmasının zor olduğunu söyledi. Vicardi, "Bazı sahneler bizim için bile anlaması çok zor. Fakat bizim yanımızda her zaman yönetmenimiz oluyor" açıklamasında bulundu.

Bu karışıklığın giderilmesi için geçtiğimiz günlerde bir site kuruldu ve izleyenlerin hizmetine açıldı. Site, dizide karakterlerin aile bağlarını detaylı şekilde açıklıyor ve bölümler hakkında detaylı bilgi Böylece kafa karışıklığının önüne geçiyor. Dark izleme rehberi olarak da adlandırabileceğimiz siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://darknetflix.io/tr

BİZE ULAŞIN