Leonardo DiCaprio paparazzilerden kaçtı

Ünlü aktör Leonardo DiCaprio, kız arkadaşı Camila Morrone ile birlikte yediği yemek sonrası magazincilerden köşe bucak kaçtı.

Giriş Tarihi: 30.06.2020 17:27

Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, Al Pacino'nun sevgilisi Arjantinli Lucila Sola'nın 20 yaşındaki model kızı Camila Morrone ile 2018'den beri birlikte. İkili ilk olarak Mayıs 2018'de New York'ta yürüyüş yaparken el ele görüntülendi.

O zamandan beri mutlu birlikteliklerini devam ettiren çift hafta sonu popüler suşi restoranı Nobu'dan çıkarken paparazzilere yakalandı. Morrone nispeten daha rahat tavırlar sergilerken 45 yaşındaki ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio kıyafetinin kapüşonuyla yüzünü kapattı ve magazincilerden gizlenmeye çalıştı. Maskesini de takmış olan oyuncunun bu tavrına kimse bir anlam veremedi.

Komedyen Ricky Gervais 77. Altın Küre Ödülleri'nin açılış konuşmasında ikilinin arasındaki yaş farkıyla dalga geçerek "Once Upon a Time… in Hollywood, yaklaşık üç saat uzunluğunda. Leonardo Di Caprio prömiyere katıldı ve film sona erdiğinde sevgilisi artık onun için fazla yaşlıydı" yorumunu yapmıştı.

BİZE ULAŞIN