Epic Games’ten 2 yeni ücretsiz oyun

18 Haziran saat 18.00’e kadar Epic Games Store hesabınızla Ark Survival Evolved ve Samurai Shodown Neogeo Collection oyunlarını ücretsiz indirebilirsiniz.

Giriş Tarihi: 25.06.2020 16:09 Güncelleme Tarihi: 25.06.2020 16:11

Her hafta abonelerini sevindiren Epic Games Store, bu haftanın sürpriz yeni ücretsiz oyunlarını açıkladı. Oyuna ulaşmak için Epic Games hesabınızın bulunması yeterli, bu hesabı da ücretsiz açabiliyorsunuz. Bugün saat 18.00'de süresi dolacak strateji macera oyunu Pathway yerine AER Memories of Old ve Stranger Things 3: The Game'i 2 Temmuz saat 18.00'e kadar kütüphanenize ücretsiz indirebilirsiniz.

İlk oyunda kurtarıcı rolüne bürünmen gerekiyor. Sonsuz gökyüzü, renkli adalar ve antik harabelerden oluşan mistik bir dünya, karanlığa gömülme tehlikesiyle karşı karşıya. Son birkaç şekil değiştirenden biri olarak, tanrıların topraklarına doğru kutsal bir yolculuğa gönderildin. Gerçekliği kurtarmana yardımcı olacak sırları açığa çıkar.

İkincisi ise isminden de anlayacağın üzere çok sevilen dizi Stranger Things'in 3. sezonuna eşlik eden resmi oyunu. Dizide olduğu gibi, Stranger Things 3: The Game'in merkezinde de takım çalışması var. Oyuncular, iki oyunculu yerel eşli oyunda takım kurup dizide çok sevilen on iki karakterden biri olarak Hawkins dünyasını keşfedebilir, bulmacaları çözebilir ve The Upside Down'da ortaya çıkan kötülüklerle mücadele edebilir.

BİZE ULAŞIN