'Kış Rüzgarları' ne zaman çıkacak?

George RR Martin, neredeyse 10 yıldır 'Kış Rüzgarı'nı yazıyor. Nihayet yolun sonu görünüyor. Kitap, 2021'de raflardaki yerini alacak.

Giriş Tarihi: 24.06.2020 11:27 Güncelleme Tarihi: 25.06.2020 16:25

George RR Martin'in sevdiği Buz ve Ateş Şarkısı fantezi destanının son kitabı Ejderhalarla Dans, Game of Thrones'un 1. sezon finalinden bir ay sonra yayınlandı. Bu yaklaşık on yıl önceydi, 12 Temmuz 2011'de. Kış Rüzgârları, George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin yayımlanacak altıncı kitabı. Önceki kitap olan Ejderhaların Dansı'nda Martin, okuyucuları merak içindeyken bıraktı.

İlk kez, tünelin sonunda ışık var. George RR Martin kitabı bitireceği zaman için gerçek, elle tutulur bir kapı araladı. Martin bloğunda bu haberi şu cümlelerle duyurdu:

"Covid 19 nedeniyle kilit altında kalmak yazmama yardımcı oldu. Kış Rüzgarları'nda her gün uzun saatler geçiriyorum ve sürekli ilerleme kaydediyorum. Dün yeni bir bölümü, bir önceki hafta başka bir bölümü bitirdim. Ama hayır, bu kitabın yarın biteceği veya gelecek hafta yayınlanacağı anlamına gelmiyor. Çok büyük bir kitap olacak ve daha gidecek çok yolum var."

BİZE ULAŞIN