Keanu Reeves centilmenliğini yine gösterdi

Ünlü oyuncu Winona Ryder, vampir filmi Dracula'da, yönetmen Francis Ford Coppola'nın, ağlaması için herkesin kendisine hakaret etmesini istediğini ancak Keanu Reeves'in bunu reddettiğini söyledi.

Giriş Tarihi: 23.06.2020 15:53

Independent'in haberine göe Ryder, Gary Oldman'ın canlandırdığı Dracula'nın bir sıçan yığınına dönüştüğü sahne çekilirken Coppola'nın kamera açısı dışında durup, ikna edici şekilde ağlayabilmesi için kendisine defalarca kötü kelimeler kullanarak bağırdığını söyledi. Coppola ayrıca oyuncu kadrosundaki erkek oyuncuları da buna dahil etmeye çalışmış.

The Sunday Times'a konuşan Ryder, "Bağlamına oturtmak adına, bu sahnede ağlamam gerekiyordu. Richard E. Grant, Anthony Hopkins, Keanu, hepsi... Francis hepsine beni ağlatacak şeyler söyletmeye çalışıyordu. Ama Keanu katılmadı, Anthony de katılmadı... Zaten işe yaramıyordu. 'Cidden mi?' diyordum. Daha ziyade tersi bir etkisi olmuştu" dedi.

Ryder, Coppola'yla arasının "artık iyi olduğunu" ama bu deneyimin Reeves'le arasında uzun süreli bir dostluğun önünü açtığını söyledi.

BİZE ULAŞIN