Ünlü oyuncular YouTube'da

Meryl Streep, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchet gibi ünlü isimler, yönetmen Taika Waititi'nin öncülüğünde corona virüsle mücadelede bağış toplamak için Youtube’da okuma etkinliği düzenliyor.

Giriş Tarihi: 20.05.2020 12:38

Ünlü oyuncular sağlık çalışanlarına bağış toplamak için okuma etkinliğinde bir araya geliyor. Ünlüler, Oscar'lı yönetmen Waititi'nin öncülüğünde Roald Dahl'ın unutulmaz eseri James and the Giant Peach'e sesleriyle hayat verecek.

10 bölümlük seri, 18 Mayıs'ta YouTube üzerinden sevenleriyle buluşmaya başladı. Buradan elde edilecek olan gelir, sağlık kurumları ve çalışanlarına yardım etmek amacıyla corona virüs salgınıyla mücadele eden Partners In Health adlı ve kar amacı gütmeyen kuruluşa bağışlanacak.

Etkinliğe katılacak isimler: Utkarsh Ambudkar, Cate Blanchett, Jamie Cullum, Benedict Cumberbatch, Roman Griffin Davis, Cara Delevingne, Cynthia Erivo, Beanie Feldstein, Josh Gad, Chris Hemsworth, Liam Hemsworth, Mindy Kaling, Nick Kroll, Kumail Nanjiani, Lupita Nyong'o, Sarah Paulson, Billy Porter, Gordon Ramsay, Eddie Redmayne, Ryan Reynolds, Ben Schwartz, Meryl Streep, Tessa Thompson, Olivia Wilde, Ruth Wilson ve Archie Yates.

BİZE ULAŞIN