Elon Musk ve Ivana Trump'ın Matrix yazışmaları Twitter’ın gündeminde

Elon Musk ve Ivana Turmp’ın Twitter üzerinden gerçekleştirdiği Matrix sohbetine filmin yönetmeni Lily Wachowski de eklendi. Ama ikilinin pek de hoşlanacağı şekilde değil.

Giriş Tarihi: 18.05.2020 17:00 Güncelleme Tarihi: 20.05.2020 13:03

Keanu Reeves'ın başrolünde olduğu Matrix serisinin 4'ün filminin hazırlıkları corona virüs engeline rağmen tüm hızıyla sürüyor. Sosyal medyada ise filmde geçen diyalogları referans alan ilginç bir sohbet ortalığı karıştırdı.

Space X ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, Matrix'teki kırmızı ve mavi hap sahnesine sosyal medya üzerinden gönderme yaptı. Mavi hap, Matrix hakkındaki her şeyi unutmaya, kırmızı hap ise Matrix hakkındaki gerçeği öğrenme imkanı tanıyacaktı. Musk ise "Kırmızı hapı al" sözlerini Twitter'da paylaştı. Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ise "Çoktan alındı!" sözleriyle Musk'a cevap verdi.

Bu yazışmaya filmin yönetmeni Lily Wachowski de eklendi. Ama ikilinin pek de hoşlanacağı şekilde değil. Zira Wachowski ise Elon Musk ve Ivana Trump'ın konuşmasına yine Twitter üzerinden "İkinize de lanet olsun" cevabını verdi. Musk ve Turmp arasında geçen diyalog cumhuriyetçi kesime verilen desteğe işaret ediyor. Anlaşılan o ki Wachowski, kırmızıyı temsil eden cumhuriyetçi kanat ve Trump taraftarı değil.

BİZE ULAŞIN