Westworld ve Dead to Me dizilerinin yıldızı James Marsden ölümsüz mü?

James Marsden cazibesiyle öldüren ama kendisi ölmeyen bir adam. Bu yazı WestWorld ve Dead to Me dizilerine dair spoiler içeriyor.

Giriş Tarihi: 15.05.2020 17:22

James Marsden'in karakteri canlı mı yoksa ölü mü? Son zamanlarda oynadığı hemen hemen her dizi ve film için bu makul bir soru. Zira kendisi 'Westworld'te iki sezon boyunca tekrar tekrar öldürüldü ve HBO onu geri getirdi. Netflix'in 'Dead to Me' yapımında ise öldürüldükten sonra dönmek için bekleyen bir insanı oynuyor gibi gözüküyordu. Sonic filmiyle ise kıyametten geri döndü. Belki de sorun Marsden'ın cazibesiyle öldüren ama kendisi ölmeyen bir adam olmasıdır.

Esquire ile yaptığı röportajda Justin Kirkland'ın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu James Marsden role karar verme sürecini söyle anlattı: "Sadece bana verilen senaryoları alıyorum ve düşünüyorum, anlatmak istediğim bir hikaye mi? Bir parçası olmak istediğim bir proje mi? Bir parçası olmak istediğim bir oyuncu kadrosu mu? Çalışmak istediğim bir yönetmen mi?"

Her iki dizide de canlandırdığı karakterin akıbetinin aynı olmasını ise esprili bir dille açıkladı: "Biliyorum. Komik değil mi? Gerçekten, Tanrım, yaptığı her şeyde sabit olan iki şey var gibi: Ölmek ve geri gelmek. Sanırım bir zombiyim. Hayır henüz öyle değil. Yine de Netflix ve HBO bunun gerçekleşmesi için bir şekilde uğraşıyor gibi. Sanki şöyle söylüyorlar. Oh, ölüyor ve gerçekten iyi bir şekilde geri geliyor. Bunu koyalım."

BİZE ULAŞIN